Právě je pon 04. pro 2023 13:30:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 76  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: sob 26. říj 2013 9:40:11 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Buff: Ahoj. Taky se zkusím na dnešní utkání podívat. Přijede ale moje drahá půlka a možná bude mít jiné plány. No nic, vždycky můžu říct, že mám migrénu. JJ, příště je /Bruins/ budeme muset zbít.
C.J. Spiller , který stále ještě kulhá a podobně je na tom také F.Jackson, je motivem, který přinutil Bills sáhnout do rezevr a vzít RB Ronnie Wingo jako 53-man sestavy. Spilka má nyní status spíše ne pro nedělní utkání v New Orleans.

Wingo (6’3” 231) je atletickým prototypem. The Arkansas product je nedraftovaný rookie, kterého Atlanta Falcons podepsala minulé jaro, ale byl uvolněn v Aug. 31st.

The rookie running back se cítí být dobře připraven pro svoji první šanci zasáhnout do NFL, pokud by k tomu tuto neděli v New Orleans došlo.

“Já se i tak připravuji každý týden, jako bych měl hrát,” Wingo řekl Buffalobills.com.

“Co opravdu pomůže je mít kolem sebe skupinu starších hráčů, kteří vědí o co jde,” řekl Wingo na adresu svých spoluhráčů. “Já a (running backs) coach (Tyrone) Wheatley mám speciální extratréninky od chvíle kdy jsem zde. A to se neděje vždy, když přijde nový hráč do the practice squad. Většinou se starají hlavně o hráče, kteří hrají. Ale náš vztah se vyvinul k dobrému a pokud existuje nesrovnalost, vždy se přes ni dostaneme.”


“Je to pro mne obrovská pomoc, abych porozumněl našemu útoku a své roli v něm,” řekl. “Občas se sejdeme ráno, občas po tréninku a pokud mám něco na srdci, zeptám se a pokaždé si každou věc podrobně vysvětlíme.”

The rookie naběhl téměr 1,100 yards s osmi touchdowns a průměrem 5.28 yards na pokus ve své kariéře za the Razorbacks.

Tohle nejlépe dokumentuje výsledek úvahy, která se začala objevovat na netu. Marrone nechá Spilku odpočívat tuto neděli a možná i příští proti Chiefs.

Pro Winka to bude hodně těžký křest ohněm. Saints hrají v obraně hodně tvrdě.

No, momentálně tam tedy už máme druhý tank na místě R/F backů. Kromě Summerse také Winga. Rozdíl mezi nimi je jasný. Wingo je tank T-34, velký, silný a rychlý. Summers je jako tank KVII /KlimentVorošilovII/ - mohutný a silný.
Běhová hra nám musí fungovat. V opačném případě budeme mít v Saints zaděláno na pořádný výprask.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: sob 26. říj 2013 9:58:10 

Registrován: čtv 22. srp 2013 16:28:14
Příspěvky: 186
To jsou rusky šroty,Tygry a Panthery!!!Jinak Bills v Londyne hrat nebudou,škoda,mohli by to hravat v Nemecku,to je fotbalovejši země....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: sob 26. říj 2013 13:14:27 

Registrován: čtv 22. srp 2013 16:28:14
Příspěvky: 186
21.30,je v nabidce Buffalo vs. Ken State,univerzitni fotbal...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: sob 26. říj 2013 13:21:37 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Buff: Jo, je to velká škoda, že tam Bills nebudou. Přitom - 3 zápasy - věčná škoda! To máš pravdu s tím Německem. Taky se divím, že nějaký zápas neodehrají tam.

Co může rozhodnout?

Naše plus je kick coverage: The Bills předvedli na konci zápasu hroznou minelu proti Miami , ale jinak jsou velmi přesvědčiví při pokrytí her po kicku. Proti New Orleans musí být pokrytí returnů prvotřídní a Buffalo’s specialists byměli být schopni zajistit dlouhé pole pro defenzívu Bill.

Největší naše naděje je Run game – Buffalo’s backs jsou naší největší nadějí, Saints defenzíva pouští 5.1y na rush, takže naši F-R/ backs by měli být schopni zajistit posun a také konverzi třetích downů.

Naše největší slabiny:
Musíme limitovat big plays soupeře – Buffalo’s defense udělala lepší práci minulý zápas proti big plays. I tak ale figurujeme až na 19tém místě v nfl v pokrývání přihrrávek 25-plus yard, kterých už jsme povolili soupeři od začátku sezóny celých 15. The Saints offense je na 5tém místě v nfl, co se týče přihrávek na vzdálenost 25 yards a více a zkompletovali jich už 19. Pokud chceme být úspěšní, musíme se na likvidování dlouhých pasů zaměřit a musíme být v tomto ohledu proti Breesovi a spol úspěšní.

Co tvrdí pozorovatelé hry Saints:

New Orleans je na úžasném druhém místě v nfl, co se týče pasové hry na zápas a drtivou většinu pasů směřuje Brees na dva hráče Saints players TE Jimmy Graham a RB Darren Sproles. Oni dva vedou statistiky receiverů týmu. Zaznamenali už 44 percent of Drew Brees kompletovaných přihrávek a zajistili tak 49 percent of Brees passing yardage během prvních 6 zápasů. Pokrýt tyto dva hráče v deep obraně bude to nejdůležitější co čeká naše hráče v defenzívě.

O Grahamovi zatím není jasné, jestli bude hrát, protože si zranil nohu během zápasu proti Pats, ale jeho stav se výrazně lepší.

Defensive Saits:
The Bills měli velký problém s defenzívou Ryanovou Jets ve třetím Weeku. Teď se střetávají s podebnou defenzívní řadou proti Ryanovu bratrovi - Saints defensive coordinator Rob Ryan. New Orleans defense je 7má v nfl co se týče počtu sacks - 20x v 6.zápasech. Také jsou na 8 mém místě v nfl v pokrytí 3.downů, a 4.tí podle počtu obdržených bodů. Ale obrana Saints má i svá slabá místa.
Je až na 31ním místě v nfl v pokrytí rushové hry (5.1 yds). Soupeřící útok získává každý druhý pokus více než 4y při běhové hře (48.9%). The Saints protiběhová obrana je druhá nejhorší v lize a soupeři získali už 6.43 yards na pokus. Saints také jsou 26th v obraně red zone a povolili soupeři skórovat v těchto situacích ve více než 60 percent touchdownem!

Míč pod kontrolou.
The Saints offense je velice známá pro své big-plays a je také schopná mít dlouhé a úspěšné drivy. New Orleans jsou třetí v lize ve skórujících drivech, které trvají 5 minut a déle. Na svém kontě už jich mají 12 během 6 zápasů. Nehledě na to, že jsou až na 22nd místě v běhové hře, vedou Saints ligu co se týče času držení míče s údajem (33:33). Ve druhých poločasech pak je jejich výsledek ještě lepší, protože drží míč dlouhých 18 minut v průměru na zápas.

Problémy Saints s red-zónou.
V red-zóně mají Saints velké problémy a v průměru jsou schopni získat pouhých t 3.4 yards a to jim velice ubližuje. New Orleans promění TD v pouhých 45 percent a to je šokující údaj. Pouhých 10 z 22 red zone možností skončilo tuto sezónu TD. A to je v tomto ohledu staví na 27místo v nfl. Na druhou stranu Saints jsou na 4.místě ohledně situací, ve kterých skórují mimo red-zónu.


NO nedávají míč z ruky.
New Orleans jen velmi zřídka ztrácejí míč. Zaznamenali malý počet ztrát, pouze 7 (5 INTs, 2 fumbles). S tímto údajem obsazují zatím 2.místo v lize. Ve srovnání zisky-ztráty jsou na šestém místě, o které se dělí s Bills.

Dome field advantage
The Superdome je dobře znám jako těžko dobyvatelné místo od okamžiku kdy se Drew Brees vrátil do města. .Od roku2011, New Orleans má bilanci 15-4 doma. Brees také hraje doma úžasně. Od roku 2011 Brees zkompletoval téměr 68 percent přihrávěk (67.6%) pro 6,192 yards zisk 64 TDs .

Fred Jackson řekl: Víme čeho jsme schopni a víme, jaké kluky máme v šatně. Víme, že nás všichni považují za předem odepsané lůzry a tak chceme prostě jít na hřiště, vyhrát zápas a všem ukázat, že by si o nás měli pozměnit mínění.

Pojďme na to, kluci, máte na to, chceme 4-4!

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: sob 26. říj 2013 13:30:03 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Buff: To nevím, jestli se budu koukat. Pokud se dostanu k televizi, tak bych možná skouknul Edmonton proti Phoenixu. A taky chci jít brzy spát, protože se fakt chci mrknout na ty naše proti Tampě. V poslední době jsem se vůbec nemohl donutit k tomu, abych vstal na noční zápasy. To je naprosto nelidský. Jak po mně asi můžou druhý den v práci očekávat nějaký výkon? Nechápu, proč tyhle zásadní věci, jako třeba ponocování fanoušků nějakým rozumným kompromisním způsobem neřeší odbory. A to samé Brusel? Zkostnatělé byrokratické struktury nedělají pro fanoušky amerických sportů tady v evropské unii lautr nic. Skandál.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: sob 26. říj 2013 15:43:57 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Blood Bowl - 26


Trošku jsem začal flákat kampaň na získání hráčů do hry Blood Bowl. Ale teď už jsem zpět.
Co to Blood Bowl je?

Blood Bowl - je figurková hra od firmy Warhammer.
Tahová strategie s výraznými taktickými možnostmi a prvky je velice zábavnou simulací amerického fotbalu ve světě fantazy. Můžete si postavit tým podle svých představ a hrát za lidi, gobliny, orky, upíry, temné a lesní elfy, trpaslíky, troglodyty, halflingy, amazonky, nemrtvé, krysy, nomády atd.
Hráči si přenášejí výsledky her do dalších a jejich hráči se tak stále zlepšují. Pro začínající hráče je vymyšlen vynikající kompenzační systém, takže nikdy není v nevýhodě proti hráči, který má velice zkušený tým.

Věděli jste, že....
While the Chaos All-Stars are the most famous team with an unusual mix of players compared to other teams of the same race, several other very famous Blood Bowl teams have been composed of a unique cast
of characters.
Evil Gits: The Evil Gits are an evil team made up of mix of evil players. They've been known to field evil Hobgoblins, evil Orcs, evil Dark Elves, evil Skaven, evil Goblins, evil Ogres, evil Half-Orcs, or in
fact any other players just so long as they are Evil! The Gits are followed everywhere by their evil unofficial supporters club, the Evil Gits Unofficial Supporters Club, who are, if anything, even more evil than the
evil team they evilly support!
Heroes of Law: The Heroes of Law are everything that the Evil Gits are not. This team frequently has Human, Dwarf, Elf, and Halfling players that play for the team without pay. The players hope to show
the world a better way by honest strategic play on the pitch without resorting to fouling or bribes. The Heroes of Law are known throughout the realms for their charity matches and for key players missing games
because they are volunteering for some other worthy cause that day.
Motley Horde: This mix of misfits, cast-offs, and flat-out lazy players comprise an interesting team. Many of the team's players may hang around for practice, but then skip the game or vice versa. The coach,
Kul-Blood Conn, never knows from week to week who will show up, and his game plan must change radically depending on the players available. One week he may have six Chaos Dwarfs, four Skaven and a
couple Dark Elf players show up, while the next game he may be faced with seven Hobgoblins, a mutated Chaos Warrior and five Snotlings!

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: sob 26. říj 2013 15:49:43 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Poslední změny v sestavě Bills:
10/25/2013 Zařazen RB Ronnie Wingo z Practice Squad do 53-man sestavy
10/25/2013 Uvolněn CB Brandon Burton

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: sob 26. říj 2013 16:04:55 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Jak vypadá zdravotní stav tří opor Saints před nedělním zápasem?

TE Jimmy Graham (chodidlo) a DE Cameron Jordan (kotník) oba trénovali částečně v pátek. Oba jsou nyní ve statusu 50-50.

RB Mark Ingram (palec), který scházel týmu ve většině sezóny se zraněním palce a trénoval omezeně po několika týdnech. Nyní je jeho stav také 50-50.

Já chci tyhle výborný hráče vidět a tak si opravdu přeju, aby byli do zítřka připraveni a fit. Ale dařit, dařit se jim teda vůbec nemusí - to zase ne.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: sob 26. říj 2013 16:35:54 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Každý pátek se mohou fanoušci zeptat Chrise Browna na různé věci okolo týmu Buffalo Bills. Tentokrát se ho zeptali na fůru zajímavých věcí a já jsem vybral 2.
Na dotaz, jestli EJ Manuel cestuje s týmem na zápas a jestli sedí u lajny odpověděl Chris, že samozřejmě cestuje s týmem, ale sedí v kabině s ofenzívním koordinátorem Hackettem, aby získal přehled/nadhled nad hrou z jiné perspektivy.
Na dotaz, kdo je přesně trenérem našich QB odpověděl Chris, že koordinátor útoku Hackett je i zároveň trenérem QB, ale jakmile se k týmu do práce vrátí QB Kolb, pravděpodobně bude vyzván k tomu, aby se věnoval svým mladším kolegům.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: ned 27. říj 2013 5:39:17 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Buff: Díval ses na Sabres proti TBL? Já jsem to zkusil, ale prostě to nešlo! Zůstal jsem úplně přikovaný k posteli. Cítil jsem, jak pravá strana mýho mozku chce vstát a jít se podívat na hokej - zákonitě tedy chtělo jít i levé oko, levé ucho, levá ruka, levá noha a levá plíce. Levá hemisféra mého mozku naopak hokej naprosto sabotovala a odmítla mě poslouchat. Naočkovala pravou část těla. Pokud vím játra a slezina zůstaly neutrální. Ledviny naopak hlasovaly pro hokej, protože jsem hned za chvilku musel utíkat na záchod se vyčůrat. Ale pak jsem zase prohrál s tou pitomou levou půlkou mozku a šel se přitulit. Vidíš jasně, co dokáže levá strana - proto já nikdy nevolím levici - ta tě vždycky svede z cesty.
Je ráno a koukám, že jsme zase prohráli - sakra, co to s těma týmama v nhl je? To jim není líto našich Sabres? Opravdu chtějí, abych uvěřil, že jsou tak sobečtí a myslí každý jenom sám na sebe? My taky chceme nějaký body a pěkný výsledky. Komu si máme stěžovat? Nešlo by tu sezónu zkrečovat a začít zase od začátku? V nhl si stále přejí, aby byla liga zajímavá a vyrovnaná - chci důkaz. Nic nevyrovná ligu tak, jako když se výsledky anulují a začne se zase odznovu. TEĎ HNED!!

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 76  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Webmaster: cznfl@janpokorny.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz