Dynasty liga bude v roku 2014 pokracovat svojim druhym rocnikom.
Ako kontrola aktivity mate nasledujuce 3 tyzdne na potvrdenie, ze nedalej planujete vykonavat funkciu GM a ownera vasho timu. Poprosim Vas aby ste pod tento prispevok napisali meno vasho timu pre rok 2014 a pridali sa do ligy na yahoo. Konferencie pre rok 2014 ostavaju rovnake. Pokial mate navrh na zmenu, predlozte ho najskor v tomto topicu. Samostatne hlasovanie bude praca komisara.
Stale platia nasledovne pravidla:
ZAKAZANE mat na rosteri:
1. Viac ako 3 DEF
2. Viac ako 3 K
V OBIDVOCH PRIPADOCH SA PORUSENIE TRESTA NASLEDOVNYM SPOSOBOM:
-DEF alebo K nad limit bude komisom dropnuty do FA
-manazer ktory to porusi STRACA V NASLEDUJUCOM DRAFTE NAJCENNEJSI PICK (bude mu ta volba presunuta na koniec draftu)
Pravidla pre keepovanie:
Keepujeme 17 hracov, MAX 2 DEF a MAX 2 K, porusenie limitov na DEF a K sa tresta vyssie uvedenym sposobom, nad limit DEF a K bude dropnuty do FA
Keeper deadline: 20.8., pokial keepujete niekoho mimo tim co mate na yahoo aktualne (hraci nadobudnuty trejdom), poslete mi tu na fore PM s KOMPLETNYM ZOZNAMOM 17 keeperov... na yahoo si vyberiete pocet keeperov ponizeny o mnozstvo hracov keepovanych z trejdov...
Draft date: ZMENENE NA NEDELA 24.8. o 19-00, jedina mozna zmena je jeho presunutie na 22-30 ( medzi tym je keeper draft)
Draft bude snake, 5 kôl, poradie sa neotaca
Poradie je vylosovane.
ak je nieco nejasne, pytajte sa, ak som na nieco zabudol, pripomente mi, kazdopadne nova sezona je tu a tak hlavne bavte sa
Pokial hladate trejd, asi to bude chciet novy topic na to
EDIT:
ZAKAZANE DROPOVANIE HRACOV - JEDINA vynimka su trejdy
ZAKAZANE NABERANIE HRACOV Z FA
oba zakazy platia az do prebehnutia DRAFTU
Porusenie sa tresta stratou najmenej cenneho picku! Zmena bude napravena do povodneho stavu.