Fajn diskuse...
1) Peyton je hodně dobrej a já to dlouho zvažoval jestli už nepatří výše ... zatím ještě ne... a jinak ten útok s ním tvoří hlavně veteráni Addai, Wayne a Clark...
2) Garrard... dva povedené zápasy...na top ten ani na pár míst za top ten to není, ale jak psal nannar - třeba je to zatím...
3) Favre hrál dobře ve všech zápasech... ale flanky ho jako většinu dalších veteran QB (Kurt Warner, Kerry Collins, Brad Johnson) prostě nemá rád... s tím nic nenadělám... a Hopovo varování - hodnotím co je a bylo - ne co třeba bude... takže jeho pozice reflektuje 4 weeky zpátky a ne třeba slabší druhou půlku sezony....
4) Dát Matta Ryana po bye weeku mimo top ten by bylo nesmyslné.... to bych musel dělat top ten za každý jednotlivý week samostatně a to je podle mě zbytečné...
5) Kolb nehrál špatně... ale nejspíš už naskočí Donovan McNabb a Kevin bude zase nahrádník, navíc teď měl bye week, tak nevím co bych o něm psal...
A ještě postesknutí - flanky - věř mi, že bych rád na football koukal více...ale práce, děti - čas na to prostě není... Jo, když mi bylo patnáct, dvacet - to jsem měl čas... jenže tehdy na NFL nešlo moc koukat (nejvýše trapné záznamy a sestřihy na DSF)... a dokonce tu ani moc nebyl internet
ale to už všechno víte