flanky: Co si stěžuješ na výběr zápasů, stejně na Novu nekoukáš, a navíc máš Gamepass, tak se dívej na co chceš, rejpale
Co se týká intonace - já bych vás všechny ostatní chtěl slyšet, jak něco komentujete live, soustředíte se na zápas, na informace, a ještě přemýšlíte jak to vyslovit, a správně intonovat. A k tomu ještě poslouchat pokyny z režie. Kdo nikdy nedělal live přenos, tak to v životě nepochopí.
Navíc intonace je částečně přirozená věc, takže to člověk jen tak nezmění, zvlášť když se musí soustředit na hromadu dalších věcí.
Co se týká mě, já myslím že příští sezónu už by ste mohli válet hodně dobře.
Jinak k vyváženosti komentáře pro nováčky/pokročilé, v tomhle je to opravdu těžké. Když jsem začínal sledovat NFL, tak sem H+B žral a byl sem rád za výklady pravidel, atd. Po jedné sezóně mi to ale začalo už lézt na nervy, protože jsem se do pravidel dostal dost rychle, a začal sem tedy sledovat hlavně ESPN.
No a vzhledem k tomu, že u nás, narozdíl od ameriky, se nerodíme s rulebookem v ruce, tak jsem pro to, aby to bylo cílené spíš na ty méně zkušené diváky. Je jich tu pořád víc než těch zkušenějších, a je to ostatně vidět i na tomto fóru.
Takže držím palce, podstatné je, že základ jste položili dobrej, a můžete se zdokonalovat, což se o komentáři na Sport1/2 říci nedá...