Takže celkovo by som rozdelil kvalitu teamov do nasledujúcich úrovní:
Level 5: Fejkar, PavolBA2 najslabšie teamy, ktoré budú potrebovať každého sleepera naozaj prebudeného. Zachrániť ich môže i dobrá práca s FA alebo v jednom prípade aj silná lavička...
Level 4: HoP, Pompey, IamwhitePompey osobne má dosť presleepovaný team a ak sa mu čo i len polovica z nich nadchne k veľkým výkonom, tak bude razom niekde inde...
Level 3: FlankyČo pick to sleeper pomaly – typická črta každého flankyho draftu. Pokiaľ to od nich nebudú tak úžasné výkony ako flanky čaká, stále to bude prinajhoršom level 3. V prípade, že sa flanky nemýlil, tak chcem vidieť kto ho zastaví...
Level 2: SkafkoDobrý draft, Skafko má na to vypáliť nám všetkým rybník. Jeho team je naozaj kvalitný.
Level 1: Brady, Hitman, OrliBrady potrebuje nájsť náhradu za Odoma, inak je razom na leveli 4...
Hitmanovi sa vyplatila poctivá príprava, team má jeden z najlepších zaslúžene...
No a ja.... tak čo ste čakali? Šak je to môj rank, tak musím byť predsa medzi najlepšími
Najhorší draft: podľa mňa
PavolBA ... sorry Pavle, ale tak mi to proste vychádza. Zvykneš poctivo pracovať s FA, takže neverím že skončíš tak nízko ako ukazujú moje projekcie.
Najlepší draft – Brady to posral s Odomom, ja som sa "vyznamenal" zase pri Bradleym či McClainovi, takže ja by som toto ocenenie dal
Hitmanovi.Ak som na niečo zabudol, prípadne máte ďalšie otázky, dajte vediet sem do topicu. Rád zodpoviem.