u Trae by som nebol taký negatívny predsa len všetci odborníci ho označili za najlepšieho CB v draft class... predsa len majú týchto hráčov viac na študovaných ako my bežný ľudia. Ja tento pick hodnotím ako A- a to len preto že sme nešli trade down a nebrali CB s tým že získame ešte ďalšie picky.
Erica som chcel do tímu aj ja a vzhľadom na to že nám ostal v 2.kole tak to nejde inak ako hodnotiť za A
o Hunterovi toho moc neviem a ani nejdem pozerať ale treba DE na rotáciu s Brianom ten už nestačí a treba ho točiť s mladou krvou tento pick ale nehodnotím.
Clemmings v 4.kole je krádež za bieleho dňa, áno mal stresovú zlomeninu ale jeho kvality sú nesmierné a počítam s tým že to bude náhrada za spomínaného Loadholta. hodnotím A+
Pruitt nevypadá zle len má svoje nálady ako Pánik v hokeji že proste nehrá a nevyužíva svoj potenciál na 100%. Myslím že všetko je to v hlave a ak ho dokážu trenéri opraviť budeme o ňom ešte veľmi počuť.
Diggs vypadá dobre som zvedavý či si chalan vybojuje miesto startera vidím to ale veľmi ružovo