Ano. Já to tvrdím pořád, že výkon QB je přímo závislý na hře OL. Ale tady na fóru skoro každý mě pořád přesvěduje, že to tak není... YEEESS Troy Aikman měl super OL (Tunei, Williams, Kennard, Newton, Allen, Donaldson, Stepnoski...) ale k tomu to byl taky super QB... a to už i v college na UCLA... A třeba Peyton si na OL také stěžovat nemůže, protože Saturday je podle mě s Mangoldem nejlepší C v lize... Big Ben má hroznou OL, to souhlas....
A jinak Orlando, asi jsi to nečetl, když píšeš že stats vyhrál Rodgers... sakra to nevidíš, že to není pravda. Vem si jenom ty passing stats a i tak je na tom Brett Favre lépe....
Ještě pár věcí...
1) Rodgers je bezpochyby víc talentovaný... a bude mít lepší kariéru
- ve 40 už to u Bretta Favra vskutku není o talentu... možná kdybys ho viděl hrát jako já i před 15 lety bys na to nahlížel jinak... a lepší kariéra... pokud jde o naházené yardy a TD drží Brett historické rekordy NFL... musel by se Rodgers hodně snažit aby se na tyhle čísla dostal... ovšem zase třeba za patnáct let uvidíme
2) Peyton vs. Brees - Peyton vyhrál všechny zápasy které dohrál do konce... Brees prohrál doma zápas s Bucs... a pak proti Panthers nehrál... težko říct jestli by udržel ten rating a pct... ale to je kdyby a tak to nechme být...
3) Proč je Brady výš než Rodgers - ten rozdíl je nejmenší možný Brady 5., Rodgers 6.- vzal jsem v potaz i to, že Brady se vrátil po velmi těžkém zranění
4) Top rookie - jasně šlo jen o QB... Sancheze kvůli tomu že Jets budou hrát AFCCG chválit nebudu... hodnotím regular season. Sanchéz odehrál víc zápasů a měl hodně dobrý začátek sezony. Stafford (kterého mám i já osobně radši - víc se mi líbí) měl nevyrovnanější výkony, o něco horší stats a hlavně s tím "skvělým" mančaftem vyhrál jen 2 zápasy... pravda, nebýt injury svého a injury Calvina Johnsona měl určitě lepší čísla než Sanchéz...