Fejky, neber to tak dramaticky...
Já to prostě vidím tak, že je to dobře, když do toho jde někdo, kdo na to má peníze, je tak větší naděje, že to po pár týdnech neskončí. Mají technické zázemí, redakční systém, nebudou muset řešit technické porodní bolesti (jako na zavolanou dneska, že Pavle
), atd. Prostě ti co chtějí psát se budou věnovat jen psaní a nebudou muset řešit nic okolo, žádný domlouvání, kdo co kdy napíše a jestli to vůbec napíše.
Samozřejmě záleží, kdo na tom webu bude dělat, ale právě proto tu Tyrael lanaří lidi, kteří footballu rozumí, aby ten web za něco stál.
Kdo ví, jak dlouho ten web plánovali oni. Třeba to měli v plánu už loni a sešlo z toho, nevíme.
Já v tom nevidím žádnou křivdu, prostě tak to je a já bych naopak všem, kteří se na tom chtějí podílet přál, aby to k něčemu bylo.
fejky, asi to nevidím tak dramaticky jako ty i proto, že už jsem se na pár velkých webech nějakým způsobem podílel a vím, že to není legrace, a to ani tehdy, když do toho jdeš s penězi.
Já chápu že jsi ten web chtěl dělat tady a s lidma tady, ale stejně ti co chtějí psát a bude o ně na tom webu zájem, tak psát budou, tak ty bys měl taky. Je to přece především pro fandy NFL u nás, pro podporu amerického fotbalu u nás...
No a tady se budem i nadále scházet a budeme tu mít naši pohodičku, kecat o NFL, a o všem možném, a hlavně se tu nikdo s nikým nebude dohadovat , že někdo měl něco napsat pro web a nenapsal to, atd.
Já se v tom snažím prostě vidět pozitivní věci. A celý den o tom přemýšlím a prostě se nemůžu "přinutit" koukat se na to tak "negativně" jako ty.
Já jsem ten náš web samozřejmě chtěl moc, ale prostě už tu byly určité signály, že to nepůjde tak, jak jsme si představovali, a proto to asi pro mě není tak srdeční. Jiná věc by byla, kdyby jsme měli rozjetej web, a někdo do toho přišel s velkým, oficiálním mega webem a chtěl nás převálcovat.
fejky neber to tak radikálně a zkus na to koukat trošku s odstupem a chladnou hlavou. Není to přeci o nás a o vás, ale o NFL, a o to tu jde...