ak ma niekto nieco proti auction draftu, tak je to tym, ze by asi nevedel si spravit poriadny rank na aukcny draft, alebo sa toho jednoducho boji, lebo to neskusal a prijde mu to "nove" ci komplikovane...
ako pisal hitman, ide o draft ktory vas neobmedzuje poradim, a potom by sa pavol nemusel vyplakavat ze prisiel o super poziciu na drafte...
je to zaujimava varianta kazdopadne a ako vidim ze cechoslovaci sme nielen narod wagonerov ale aj tvrdych konzervatistov...pri aukcnom drafte si jednoducho staci ocenit hracov cenovo a mate to...je to zaujimava forma a pretoze ze je to vami neodskusane tak to nemusi byt automaticky i zle...
totiz flanksove slova nedavaju zmysel, najskor zadrie ze je vyrazne proti auction draftu a nakoniec sa dozvieme, ze je preto tak proti, lebo mu neprirastol ku srdcu

... tak mi sem daj prosimta nejake racionalne odvovodnenie... kricis nie nie nie a ked sa pytame preco tak odpoved je lebo mi neprirastol k srdcu
ide o to ze normalny draft, ma poradie, ktore dava hracom zo zaciatku a konca iste vyhody, a samozrejme ze ked vam nalosuje draft 10. poziciu na drafte, tak na AD mozte zabudnut...na druhej strane pri auction drafte ma AD ten kto zaplati najviac...
1) takze suhlasim s hitmanovym navrhom s poctom hracov v teame, pozicie sedia, ak bude vacsina za to ze 7 BN je vela, som za navrh default a teda 6 hracov na BN
2) ok, auction draft je teda pre vas kacirstvom

, vacsina s nim nema este ziadne skusenosti, takze ostaneme zrejme pri klasickom snake drafte...