Moje Top ten - Week 2
... tak jsem se dohrabal k druhému vydání mojí Top ten... Week 2 nám už trochu napověděl kdo na tom jak je... tak tady je můj názor a trocha frází k tomu....
1. Baltimore Ravens - jasně lepší než vloni je jejich útok, zápas proti Chargers měli od poločasu pod kontrolou a Ray Lewis ukázal svoji zkušenost a cenu, když krásným solo tacklem zhatil poslední šanci San Diega na obrat skóre...
2. New Orleans Saints - tenhle tým vtrhl do sezony jak před pár lety hurikán na jejich stadion... útok prostě řádí a tak Saints letos budou atakovat rekord v počtu bodů za sezonu....
3. Pittsburgh Steelers - těsná porážka, kterou neodvrátil ani Big Ben svým velmi dobrým výkonem... ovšem defense bez Troye Polamalu - to prostě nejsou 100% Steelers
4. New York Giants - ve vyrovnaném zápase byli šťastnější než domácí Cowboys, poněkud překvapivě je oproti loňské sezoně (zatím) táhne passing oproti rushing
5. Atlanta Falcons - Tony Gonzalez se ukazuje jako velká posila a Falcons krásně šlapou... i když popravdě - silnější soupeři teprve přijdou...
6. New York Jets - zatím velké překvapení - bilanci 2 - 0 jsem od Jets neočekával... Mark Sanchez má na to být hvězdou budoucnosti
7. San Francisco 49ers - tak tohle je mega překvapení - skvělá práce Mika Singletaryho a úžasný výkon Franka Gora - prostě v San Franciscu zavládne po letech znovu "gold rush"....
8. Minnesota Vikings - pokud nebude Brett dělat chyby a pokud bude A.P. běhat tak jak běhá... zkrátka "černý kůň" sezony jsou pro mě prostě Vikings...
9. Indianapolis Colts - oproti předpokladům se Colts pod novým HC ukazují jako tým, který chce vyhrát (nejen) svoji divizi, legendární Marvin Harrison zatím nechybí....
10. Philadelphia Eagles... výhra venku a porážka doma...hodně obdržených bodů - ale co... teď možná dostane šanci Michael Vick a o tom jak si mnozí přejí bude celá sezona Eagles
Týmy těsně za Top ten (bez určení pořadí):
New England Patriots, Dallas Cowboys, San Diego Chargers
Tak co vy na to...doufám, že tenhle žebříček strháte jako posledně a na mě nezůstane nit suchá...