O změně loga CZNFL uvažuji už více jak rok. Shodou okolností zhruba před rokem jsem dostal od jednoho grafika do emailu návrh na nové logo. Od té doby nad ním stále přemýšlím, a nyní jsem se rozhodl, že bude nejlepší, když se vyjádříte i vy.
Než budete hlasovat, přečtěte si, proč o změně uvažuji:
1. Současné logo vzniklo vlastně velmi narychlo, jen proto, aby bylo fórum nějak identifikováno. S tím, že se logo co nejdříve změní. Což se nestalo, nebyl čas, nebyl nápad.
2. Současné logo není zdaleka originální, a je poměrně graficky složité, zejména ve chvíli, kdy bychom ho chtěli použít na trička, či další "fan" předměty.
3. Současné logo má zásadní problém - využívá oficiálního loga NFL bez svolení majitele. Nemyslím si, že by jsme byli tak výrazní, aby po náš NFL "šla", nicméně ve chvíli, kdy bychom chtěli mít trička, případě i další předměty, už by to mohl být určitý problém.
Proto prosím hlasujte nad návrhem, který vám předkládám, a pokuste se nebýt konzervativní, protože dle mého názoru to změnu skutečně chce. Klidně se zapojte do diskuse a svůj názor můžete rozvinout.
A pokud jste grafik nebo znáte grafika, určitě mi můžete zaslat další případné návrhy. Stačí mi do soukromé zprávy vložit odkaz na náhled.