Právě je pon 04. pro 2023 13:30:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 76  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: ned 27. říj 2013 6:06:48 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Jestli dobře počítám a jestli je tohle počítátko příspěvků do našeho topicu fanoušci Buffalo Bills v pořádku, tak tento příspěvek, který právě píšu by měl být 300. Moje H stále hudruje, že tu píšu samé blbosti, že to stejně nikdo nečte, že ztrácím čas, že mi utíká támhleto a támhleto a že si to jednou četla, takže má už jasno, že to je největší sbírka hovadin, co svět viděl, že tomu stejně nikdo nerozumí atd.
Tak bych chtěl napsat něco, co má hlavu a patu, je pro fanoušky a přece pro všechny. Teď byl v nfl moment - připomínka boje proti rakovině, tak bych se chtěl přidat, stylově růžovou.
Pokud se rozhlédnu kolem sebe a trochu si srovnám myšlenky, můžu říct, že na rakovinu zemřeli 3 moji spolužáci ze základky, dva ze střední školy, několik mých kolegů z práce a také někteří moji nejbližší. To, že si tu píšu na stránky o fotbalu neznamená, že zavírám oči nad okolním životem a že se přestávám ztotožňovat s realitou.
Fanouškovství je prostě vášeň. A já nevím, jestli to ženy dokážou úplně pochopit. To, že mám svou zálibu ještě neznamená, že bych nestál pevně při své H, kdyby před ni život postavil jakoukoliv překážku - třeba v podobě rakoviny prsu. Přece od toho jsem tady. Nezradil bych ji v těžký okamžik. Copak nevidí tu paralelu se sportem?
Někdy se mě lidé ptají, jak moc fandím Bills? A já odpovídám - já fandím jedině Bills, ostatním týmům jen přeji. Pokud bych si měl vybrat, jestli bych chtěl raději 10 titulů pro Bílé Tygry Liberec /mám odmalinka permanentku/ nebo SB pro Bills - chtěl bych SB pro Bills. Jestli bych chtěl dva tituly MS ve fotbale pro ČR a 10x olympijské zlato pro hokejisty ČR nebo SB pro Bills, chtěl bych SB pro Bills.
Já všem svým týmům ve všech sportech co sleduji v ČR i cizině moc přeju, ale fandím z celého srdce a z celé duše jedině BILLS a nikdy se to nezmění.
Kdybych si měl vybrat mezi štěstím a zdravím pro svou rodinu a pro Helu a mezi 10 SB pro Bills, vyberu si to první.
Všem lidem a hlavně ženám přeji hodně úspěchů v jejich nekonečném boji s rakovinou - my jim fandíme a ať se nebojí, naše vášeň pro ně je mnohem větší než pro náš milovaný klub.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: ned 27. říj 2013 6:24:23 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Do SuperDoomu proti Saints - pojďme si pro 4-4 - 5

Celý týden naši hráči z ofenzívy trénovali speciálním způsobem. Hluk, který vydává domácí publikum při ofenzívě soupeře je vyhlášený. Koordinátor ofenzívy Hackett říká: "Ano, je to skutečné peklo, říká se, že Seahawks a Chiefs jsou ještě horší, ale to tedy ani náhodou, zvuk se v superdomu odráží a tlačí se k zemi na hřiště - hrát na saints, znamená hrát v opravdovém pekle. Ale naši hráči budou dobře připraveni.
Hráči ofenzívy v čele s Lewisem a našim prvním WR Johnsonem /tito dva hráči mají ve vzájemné spolupráci týdenní zpoždění kvůli zranění Johnsona a pak úmrtí v rodině/ pracují na mimoverbální komunikaci. Stejně tak i ostatní hráči.
Na tréninku je používán umělý hluk evokující skutečné zvukové prostředí superdomu.
No chlapci, rád bych vám předal svoji osobní zkušenost a svůj osobní přístup k celé věci. Se mnou to například jde nejlépe potichu a po dobrém. Jakmile na mne někdo začne křičet akorát se naseru a zajustuju.

Držte při sobě, držíme při vás, jdeme na to Bills!

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: ned 27. říj 2013 6:50:16 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Tak a máme tady LZONM. Tedy letmou zprávu o naší marodce.

EJ Manuel QB - netrénuje, nebude hrát, bude se dívat z kabinky koordinátora jak hraje Lewis
CJ Spiller RB - netrénuje naplno, pravděpodobně nebude hrát, místo něj nastoupí Wingo, dej se do kupy CJ, a ty Wingo koukej makat, tohle není odpolední párty na pláži, dole v superdomu tě nebudou zastavovat kluci, co právě odložili špejli s cukrovou vatou, tihle tě spolknou otevřeným chřtánem a až si odkrknou nebude to slyšet v tom rachotu
Manny Lawson LB - netrénoval, teď trénuje omezeně - asi nenastoupí a to je pro nás velká ztráta, na tohohle chlapce já opravdu trpím, protože trvrdím: my jsme nejpodceňovanější dobrý tým v nfl a tohle je náš nejpodceňovanější dobrý hráč. To z něj dělá výborného hráče - uprostřed jiných, které vždy vychválí média
Kyle Williams DT - Kylea bolí achilovka - asi od toho, jak se minule shýbal pro míč. Kyle, takové věci už nedělej - příště ho prostě rovnou zalehni.
V zápase proti Dolphins mohl Kyle skórovat TD. Byl sám u míče, kousek od end zóny. Nepodařilo se. Chybělo málo. Sebrat míč a v poklidu doběhnout do end-zóny. Kdybychom po Kylovi chtěli aby sestrojil atomový reaktor čtvrté generace, měl by k tomu pořád mnohem blíž. Kyle míč zalehnul - zpětně ohlédnutí - díky za to, Kyle, znáš svoje limity a odhadnutí vlastních sil a dovedností je opravdový počin čistého profíka. Nechci, abys nám v obraně chyběl - koukej se dát rychle do pořádku.
Fred Jackson RB - Frede sorry, ale ty jsi kapitán kapitánů a tebe prostě na downthere potřebujeme jako nikoho jiného, prosím jdi tam. Já vím, že nemůžeš běhat, vím, že nemůžeš ani pořádně chodit. To všechno vím. Ale taky vím, že stačí, abys jednou dvakrát běžel za tým a když kluci uvidí, že bojuješ, že to zkoušíš a jak moc tě to stojí energie a bolesti, kterou překonáváš, náš tým se pak - každý jeden kluk - prostě překoná a dá do toho všechno, co v něm je.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: ned 27. říj 2013 7:30:36 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Objevil jsem bezvadnou tabulku na našich stránkách a tak se o ni chci hned podělit.

The Bills zaumímají 29th místo v lize co se týče času držení míče, ale přesto má Buffalo více příležitostí ke skórování než ostatní týmy.

Buffalo vede ligu v počtu držení míče s 97 drženími ve svých 7 zápasech. Pouze 7 týmů dosáhlo 90 possessions a nebo více.

Buffalo skorovalo ve 30 percent ze svých 97 possessions (14 TDs, 15 FGs). A to je řadí na 19th v lize.

To není vůbec špatné, na to, že mají tak nezkušené QB. Pokud by se jim statistiku skórování podařilo vylepšit o pouhých 5 percent, dostali by se na 12th místo v lize co se týče scoring percentage.

Mimo veškera překvapení je to Denver kdo vede ligu v scoring percentage at 50.5%. Jinými slovy to znamená, že každý druhý pokus, kdy se dostali k míči znamenal konverzi na body(35 TDs, 11 FGs). Jsou jenom tři další týmy, který se v této statistice blíží Broncos a to jsou se 44 percent of their possessions Green Bay, New Orleans and San Diego.

Velké plus na straně Buffalo je osmé nejnižší procento ztrát míče, pouhých 10 percent of their possessions vedlo ke ztrátě míče (5 INTs, 5 fumbles). S ohledem na to, že mají míč nejčastěji ze všech týmů v lize, je toto číslo udivujícím způsobem výborné..

Tady je pohled na the top 10 NFL teams co se týče počtu possessions.

Rank Team Offensive Possessions
1 Buffalo 97
2 NY Giants 92
3t Baltimore 91
3t Denver 91
3t New England 91
3t NY Jets 91
7t Kansas City 90
7t Philadelphia 90
9 Arizona 88
10 San Francisco 87

Co dodat - paráda. Zvýšit procento konverze na body a zachovat procento ztrát míče. Co víc si přát?

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pon 28. říj 2013 9:23:38 

Registrován: čtv 22. srp 2013 16:28:14
Příspěvky: 186
A je to tady...Sabres a Islanders menili,Vanek misto Moulsona plus drafty,1.kolo 2014 a 2. kolo 2015....řekl bych dobra vymena,Matt Moulson,dava hodne golu,mladej,myslim že američan...tak uvidime


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pon 28. říj 2013 11:18:42 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Buff: Neke..., tak to jsem moc rád. Vaněk se trápil a bylo toho asi na něj moc.
Dneska naši hrajou proti Dallasu. Budeš koukat? Kvůli posunu času si myslím, že už to bude od půlnoci. To je docela stravitelný. Já se koukat budu. Dallas na tom také není moc dobře, mohli bychom něco uhrát.

Cos říkal včerejšku. Díval ses? Saints byli prostě lepší. Lewis střídal šílený okamžiky - buď svatba, nebo pohřeb. Buď parádní přihrávka nebo INT či fumble. A upřímně - Brees prostě vynikající. Já zápas jako vždy okomentuju, ale dneska ne, jsem docela unavenej. Naši bojovali, snažili se, jednou v zápase vedli a v tu chvíli to vypadalo nadějně, protože měli problémy s naší běhovou hrou, ale pak se to zlomilo, naše secondary nestačila na pokrývání pasů a už jsme se vezli. I tak jsem v naší hře znovu viděl ten potenciál. Průšvih je, že Pats porazili Delfíny. O vítězi divize bude už skoro jasno a na divokou kartu to taky nevypadá. Ale konec sezóny ještě není, takže uvidíme.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pon 28. říj 2013 12:04:37 

Registrován: čtv 22. srp 2013 16:28:14
Příspěvky: 186
Moulson je kanadan a je mu 29,asi tak....Jak chceš branit Breese a Grahama?...navic moc turnoveru,připadalo mi že Saints zapli když potřebovali,no nic Chiefs si přijedou pro prvni loss...Lindy Ruff přijede,to bude hodne emotivni,zitra rano stavam tak asi ne ,sezona je dlouha...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pon 28. říj 2013 15:35:45 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Věřím, že každá změna, kterou udělají Sabres musí vést k lepšímu, protože teď jsme fakt na bodu nula. Já naštěstí tenhle týden mohu vstávat trochu pozdějc, takže se dívat budu na celý zápas a předpokládám, že se podívám i na zápas proti Rangers - to jsou další soupeři, se kterými bychom si mohli poradit.
No, máš pravdu turnoverů jsme měli habaděj. Obrana prostě nebyla schopna pokrýt jejich tykadla - jasně Graham je špička, ale nepokryli ani Stillese. Hodně práce měl Robey a nedařilo se mu tak jako v minulém zápase. Searcy také neměl úplně šťastný den a McKelvin se taky nepředvedl. No Saints prostě byli dobří a Brees špička nejen v přihrávce, ale taky v tom, jak byl schopen nám z pod tlaku escapnout. Jednou přihrál na TD, když už jsem jasně viděl, že ho sacknou a budou mu skákat kozáčka po zádech.
Ale s tím pesimismem ohledně postupu jsem to přehnal. Na divokou kartu klidně můžou dosáhnout. Konference je hodně vyrovnaná. Jeden z dvojice Chiefs a Broncos si pravděpodobně dojde pro jednu WC a o tu druhou se klidně můžeme ucházet my. Teda - doufám, že to tak bude.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pon 28. říj 2013 19:48:55 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Naši chlapci neslavně prohráli v New Orleans se Saints. Taková věc se pochopitelně může stát, tím spíš, že jsme to tak trošku čekali. Fanoušci si mohou myslet, co chtějí, ale odborníci se v poměru 8-2 shodli na tom, že velkým favoritem jsou domácí. Naši ale nastoupili s velkým sebevědomím a rozhodli se, že budou dělat, jako že se favorita ale vůbec nezalekli. No a my se teď na utkání zpětně podíváme, jak jsem ho viděl já – naprostý laik, ale velký fanoušek Bills. Všímat si budu hlavně našich, protože mám dost starostí s tím, abych usledoval naše hráče a co se týče soupeřů si všimnu tak leda některých hráčů na skill pozicích a nebo hráčů při big plays – no a těch bylo tentokrát bohužel požehnaně.
Morstead vykopával celý zápas tak, že náš kick-off returner Goodwin nebyl schopen ukázat svoji úžasnou rychlost. První drive naši začali hodně neslavně – během Lewise. Co se přesně stalo, ještě asi nechápe ani Tadeáš, ale my jsme to viděli dost přesně: Tadeáš se rozhodl běžet sám v patách Jacksona, který proběhl obranou zleva, bohužel si nevšiml, že zprava křížem přibíhá Hawthorne, neodblokoval ho a ani ho nezpomalil, prostě si ho nevšímal. Hned nato naběhl těsně za ním Tadeáš, ani on si Hawthorna nevšiml, ale ten si jeho pozornost vynutil tím, že do něj zboku narazil jako beranidlo. Žebra na hrudním koši Tadeáše sténala až ke mně domů a Tadeáš upustil míč – fumble, získal ho Galette a tím skončil náš první pokus prvního drivu. Odehráno cca 5 sekund.
Soupeři ale nic nepředvedli – Brees byl sackován Hughesem, pak sice nakrátko přihrál na Sprolese, ale toho zastavil Robey. Hartley zkusil FG47y, ale těsně vedle.
Náš druhý drive začal výborným během Freda pro 15y. Pak byl Tadeáš sackován Hawthornem, který se namlsal při prvním našem drivu. Druhý pokus ale byl výborný a získali jsme pasem na Grahama 14y. Konverze 3.downu úspěšná díky Fredovi, kterého uhasil Galette. 1.pokus nekompletní hod na Woodse. Druhý pak běh Choice pro 3y. Konverze 3.downu nám nevyšla, Chandler získal chycením pasu pouhých 5y. Carpenter zkusil neúspěšně FG50y.
Soupeři při svém drivu neukázali vůbec nic. Tacklovali Alonso, Mario a Kyle W., punt Morsteda byl krátký 41y.
Od třetího drivu jsme si slibovali změnu skóre. Jackson běžel pro 3y a zase ho zastavil Galette. I při dalším pokusu běžel Fred a obrana ho ztěží zastavila po 14y Jenkinsem. A pak se poprvé lámal chleba a aniž bych to věděl brzy jsem se opravdu dočkal změny skóre. Celé to začalo obligátně – tedy že do akce jsme poslali Freda a toho po 5y stopnul Lofton. Tadeáš pak hodil velice dobře a daleko na Grahama ale ten míč nechytil, protože ho velice dobře kryl Lewis – tedy soupeřům Lewis. Bohužel při dalším pokusu 3.-5y byl Tadeáš sackován Jordanem, který se tam zhmotnil čert ví odkud a Tadeáš, jak má prostě asi trochu děravé ruce, míč opět upustil a Jordan, který už byl v ráži mu ho prostě sebral. To jsme přesně nechtěli.
Pak už se diváci dočkali. Už mi jich bylo líto. RB Thomas sice nejprve uběhl 1y a byl sražen Kikem, pak ale Breese dokázal svou třídu: pasy na Sprolese a hlavně na Moora pro 15y a TD – tohoto hráče si naši nerozebrali, hlídat ho měl ale zřejmě Robey. 6+1. A už jsem prohrávali 0-7.
Další drive našim jak jinak vůbec nic pozitivního nepřinesl. Kvůli penaltě jsme se přenesli zpátky o dalších 5y a pak výborně běžel Fred pro zisk 0y. Jeden nekompletní pas na Summerse jeden nekompletní pas na Freda a situace se musel ujmout náš punt-kicker Moorman – který mimochodem během zápasu podal velmi odpovědný a bezchybný výkon.
Začal dlouhý drive soupeře a vůbec nezačal dobře pro náš tým Meachem získal 15y. Pak zaúřadoval Marcell a sklapnul do pasti Robinsona po zisku 2y. Brees poslal Colstona pro 6y a nám se zranil McKelvin – pak tedy zase nastoupil, ale bylo vidět, že úplně v pořádku už není. Pak nás všechny překvapil Thomas, když se Saints rozhodli konvertovat 4.down a to se jim podařilo Thomasovým během pro 12y, což na tak-tak zlikvidoval Searcy. Útok ale pokračoval přes Colstona, znovu Thomase, Grahama. Naši snahy soupeře likvidovaly Aaronem W., Alonsem a Byrdem. Pak byl konec 1Q. Útok pochopitelně pokračoval po výměně stran a končil dlouhým pasem na Colstona, který zblokoval Byrd. Hartley se pokusil o FG38y ale už podruhé v zápase neproměnil.
Náš drive začínal v čase 14:51 a byl to velice dobrý drive. 3x pas na Johnsona pro 17y , 2y a 14y. Pak Fred běh pro 2y. 2./8y Choice běžel pro parádních 20y a už to vypadalo, že ho nic nezastaví, kdyby tam ovšem nebyl na 21y Bush. Pak repete Choice a znovu velice úspěšný běh pro 5y. V té chvíli byla naše rushová hra k nezastavení a bylo vidět, že defenzívní koordinátor Saints žhaví linky. Jackskon uběhl dalších 3y a už jsme byli na dostřel. Krátký pas na Johnsona TD 6+ Carpi 1 7-7!!
NO při svém drivu nic nepředvedli a já začal pomalu šílet. Kyle sacknul Breese.
Náš další drive a já přímo věděl, že půjdeme do vedení a taky že jo. Och, to byly skvělé okamžiky, začínaly v 8:33.
Summers pro 3y. Paráda – a hned na to – špatná zpráva – protože se zranil Stevie. Jakmile Johnson začal kulhat, naše naděje poklesly ale útok prokračoval dál. Galette nejprve sacknul Tadeáše, ten zase jako obvykle upustil míč, naštěstí ho zalehl Legursky. Chandler doběhl pro 1down. Jackson 1y. A pak paráda – superpas na Chandlera a zisk 15y. V tu chvíli se objevila informace, že náš tým už získal 152y a náš soupeř teprve 64y. Pak jsme skoro přišli o míč, když Hawthorne výborně odclonil Chandlera, ale útok pokračoval a Chandler mohl skoro položit TD. Bohužel nic. Carpi alespoň FG37y a šli jsme tedy do vedení 10-7!!!!
Už v dalším drivu ale Brees opravdu ukázal svoji kvalitu – famózní pas na Stillese pro 69y TD+1 – hlídat ho měl Hughes a tomu se to tedy rozhodně nevydařilo tak, jak by si představoval on a ani kdokoliv z nás- sakra.
Náš drive byl dlouhý, ale ne díky postupu nýbrž dvě TimeO, které jsme si vybrali. Fred pro 3y. Krátký pas na Woodse pro 7y, kterého nemilosrdně skosil Hawthorne, podle mého asi nejlepší hráč obrany soupeře. Pak tu máme v nabídce 1x nekomplet na Steveho a punt.
Soupeř nám pak předvedl, proč je zatím v sezóně tak úspěšný. Sérií přihrávek se dostal až na našich 15y, když začínal drive ze svých 23y v obraně, trochu pomohl i Robey pořádnou penaltou za nelegální kontakt a z 15y soupeř skóroval přihrávkou na J.Grahama+1 21-10pro soupeře – sakra, sakra.¨
Náš drive začal půl minuty před koncem poločasu a byl tu poločas.
2.půlku začínali Saints, ale naši dobře ubránili především Kylem W. 2x soupeř konvertoval 3.down, ale nakonec nasadil puntera. Je potřeba se zmínit o tom, že Kyle W a Searcy také začali polehávat po tvrdých zákrocích. Kyle výborně sackoval a musím celkově říct, že v tomto zápase mě Kyle rozhodně nezklamal.
Náš drive začal v 10:08. Fred pro 2y. Fred pro 0y ztlumen Galettem. No a jeden incomplete na Steveho. Pak solidní punt Moormana.
Lehký stereotyp, ale další drive skončil TD soupeře. Naši bojovali ale Brees hrál skvěle – Stills 18y a McKelvin v roli požárníka. Pak pár krátkých posunů a automatických posunů. Thomas nám prakticky utekl – první pořádný běh, který ustřelil až Aaron W. No a pak krátký pas na Grahama, který doslova přečůral Alonsa a TD +1. 28-10 sakra, sakra a sakra
Náš drive začínal v 5:15
Pořád ještě šlo se zápasem něco udělat a naši se rozjeli dobře. Krátký pas na Steveho pro 7y. Pak kopie na Chandlera pro 5y. Choice to v 1./10 zkusil po zemi, ale Saints už nás měli dávno přečtené a tak zaběhl 2y celý zpocený. Bezva pas na Goodwina a Markýz po delší době ukázal co v něm je, doběhl pro 11y. Pak přišel jeden z rozhodujících momentů zápasu. Dobrý pas na Grahama, ten utekl a zaznamenal TD, který byl později anulován pro držení Chandlera. K rozhodčím se zásadně nevyjadřuji. Útok pokračoval s neztenčenou zuřivostí. Krátký pas na Chandlera pro 11y, který ukončil Lofton. Nekomplet na Chandlera, který byl ale faulovaný. No a pak parádní přihrávka pro superrychlého Markýze, který naběhl 26y! . Jackson urval 3y a už jsme byli na dosah. Trochu nám pomohla penalta za hrubost pro soupeře a já už už oslavoval – konec 3.Q No a pak jsme dali TD, který jsem viděl jen já a všichni fanoušci a hráči BB ale neviděli ho rozhodčí a ani hráči a ani diváci – ostatně jak už to tak bývá. Rozehrávka na Freda a ten to tam doletěl - TD+ Carpi1 28-17 pro Saints.
Se zápasem pořad ještě šlo něco udělat. Další útok soupeře dlouho netrval Mario W snažení Breese zakončil sackem a byl tu punt!
Teď nebo nikdy – bohužel nikdy. Náš drive začínal v 11:42.
Parádní pas na Steva pro 11y! Pak běžel Choice pro 4y a zastavil ho – kdo jiný – Hawthorne. Choice se zranil a ležel jako mrtvá leklá ryba. Špatný. A pak přišla pohroma, která rozhodla zápas. Byl u toho Markýz Goodwin. 1.pas na něj nekompletní a druhý – bohužel – Interception K.Lewisem. Tak, to si myslím, že zápas definitivně zlomilo.
SAints totiž další drive zakončili až moc nepříjemně. Brees hodil nepředstavitelně skvěle. Naši po něm šli jako vosy a on, pod šíleným tlakem, dokázal escapnout a ještě na 42y hodit na Stillse pro TD+1. Bohužel 35-17. Sakra, sakra a sakra, sakra, sakra.
Náš poslední drive začínal v 7:34. Pas na Chandlera 1y. Pak výborný pas na Markýze pro 19y – tam byla jakás-takás možnost, že by mohl být z toho TD, ale Abdul si o tom myslel něco jiného. Fred pak vyklestil 5y a Steve nechytil hluboký pas. 3./5y a my to zvládli pasem na Grahama. Jednou upustil přihrávku Fred a pak velká paráda dobrý pas na Steveho, který sice kulhal ale pořád byl velice nebezpečný a stále příkladně bojoval. Krátký pas na Chandlera a protože si Tadeáš myslel, že už dlouho nebyl sackován, počkal až k němu doběhne Foster a položí ho na záda. Příkladná ohleduplnost. Následoval nekompletní pas na Grahama , Woodse a Chandlera. Můj deníček zoufalství se naplnil do pořádné tučnosti.
Saints dohrávali, ale už spíše pro formu. Konec. Naši byli zklamaní, ostatně jak jinak. Ale řadu slibných momentů k vidění bylo. Soupeř byl prostě lepší. Jak říká Buffalo – soupeř hrál, když to opravdu potřeboval. Nevadí kluci, nic se neděje. Musíme prostě příště překročit svůj stín. Když bude úplná tma, může se nám to podařit.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pon 28. říj 2013 20:18:58 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Velice se mi líbilo vyjádření Mika Rodaka: The Bills prostě nebyli dost dobří na to, aby mohli porazit Saints, ale to vůbec neznamená, že nejsou na správné cestě.

Protože mám rád, když se najde rozdílový prvek /mohlo by se tomu říkat, že najdeme viníka/, ale podle mne je název rozdílový prvek RP prostě příznivější, rovnou si ho tady předestřeme: Jsou to QB.

Brees kompletoval 26 of 34 for 332 yards na celkem 10 hráčů. Nyní je vlastníkem ligového rekordu 8 zápasů s pěti a více TD nahrávkami a tím se utrhl z děleného prvního místa s Peyton Manning, který toto dokázal sedmkrát.

Thad Lewis byl sacked čtyřikrát, zaznamenal 1 INT by Keenan Lewis, a také 2 fumbles a také zůstal jednou ležet otřesen.

Tak to je asi hlavní RP. Nedá se říct přitom, že by naši nevyvíjeli silný tlak na Breese. Blitz byl velice briskní a nekompromisní, bohužel neúčinný, teda pochopitelně ne úplně, protože jsme QB Saints 4x sackovali, ale většinouo se Brees dokázal neskutečným způsobem vždy odhmotnit, escapnout a ještě zahrát dobrý míč. Běhová hra Saints byla nemožná, takže opravdu všechno spočívalo na bedrech Breese, ten ale prostě nedělal žádné chyby. To se pak blbě hraje, to vám teda povím. Lepší tým by byl určitě schopen využít toho, že soupeři kolabuje rushová hra, ale my jsme to nedokázali a naše secondary byla při naprosto přesných přihrávkách Breese pod obrovským tlakem, Graham, Stills a Moore se ukázali z hlediska ubránění bohužel zcela nad naše síly. To je potřeba si rozhodně přiznat.
Náš trenér říká: Nedivme se, hráli jsme proti špičkovému play-off týmu.
Obrana Saints udržela 6 ze 7 týmů pod hranicí 20 bodů. My jsme do tohoto zápasu tuto hranici vždy překonali - pouze my a Broncos. Jeden stroj to přežil a druhý strojek se zaseknul. Bohužel, byl to ten náš.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 76  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Webmaster: cznfl@janpokorny.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz