Dres vypadá super a Smith je pro mě momntálně nejlepším hráčem Vikings, takže i výbornej výběr
K zápasu několik poznámek:
- první a do očí bijící věc je to, že prakticky neexistuje běhový útok. Asiatovi se sice povedlo už druhý zápas po sobě udělat dost yardů po chycení přihrávky, ale během to nejde.. Průměr tři yardy na běh je málo.. Potvrzuje se to, co jsem tvrdil a i tady psal už před sezonou, že Asiata nemá na víc než post třetího RB. Tohle bude Vikingy bolet...
- defenziva se po katastrofálním úvodu nevídaně vzchopila a udržela Drew Breese na 20 bodech, což je obstojný počin.. přesto je hodně co zlepšovat..
- klíčovým okamžikem byla chvíle, kdy refs hodili vlajku po sacku Captaina za unnecessary roughness.. Podle mě to byla chyba refs, ale nešel bych tak daleko, abych tvrdil, že Vikings prohráli kvůli chybě rozhodčích.. přesto to byl veledůležitý moment...
- začala éra Teddyho Bridgewatera. Statistiky 12/20 150 yardů, 0 TD a 0 INT a 27 yardů po zemi z 6 běhů nikoho neohromí, ale na to, že to byla neočekávaná premiéra uprotřed zápasu v Mercedes-Benz Superdomu, si myslím, že to je slušná premiéra. Celkově na mě působil lépe než Cassel v této sezoně. Jasně pár zkažených lehčích přihrávek a někdy mu to trvalo déle, ale stejně. Vzhledem k tomu, že Cassel ma zlomené kosti v chodidle, bude mít možnost se nám ukázat ještě více.
- Kyle Rudolph, u kterého jsem očekával, že pod Turnerem rozkvete, dropuje na můj vkus až moc catchable pasů a navíc se zranil...
- Anthony Barr zaznamenal první sack, ale celkově má podle mě co zlepšovat.. je to nepochybně raw talent, kterej se může obrovsky zlepšovat, ale od tak picku v top10 v prvním kole bych čekal o něco víc.. přesto běřím, že se bude stále zlepšovat a jednou bude jedním z pilířů obrany..
- interior DL po slibném prvním zápase takřka neviditelná.. nejvýraznějším hráčem v posledních dvou zápasech je překvapivě Tom Johnson...
- Harrison Smith opět předvedl, že je výborný safety...
- vrásky na čele mi dělá OL.. Kalil pokračuje v poklesu výkonnosti a bohužel nepotvrzuje svou rookie sezonu a to, že byl top5 pick.. po zranění Fusca přišel na jeho místo Ducasse a dvěma penaltama hned na úvod opravdu nepomohl.. Snad se dá Fusco do kupy...
Proti Atlantě by to chtělo výhru, i když to bude těžký....