Dva dny tu nejsem, a hned takový věci...
Takže abych se taky vyjádřil:
1. Oficiální web o NFL - to jako máte nějakou dohodu s NFL.com, že by to měl být oficiální?
Pokud ne, tak by se tomu asi nemělo říkat oficiální, ale chápu, že to zní dobře kvůli propagaci. Nicméně je to zavádějící.
2. Tyrael je tedy kontaktní osoba tohoto webu? Nebo kdo je vedoucí celého projektu?
3. Co se týká spolupráce na úrovni diskusního fóra, tak o tom se samozřejmě můžeme bavit. Nicméně se trošku obávám, že si v projektu radši vytvoří svoje fórum v rámci webu, čímž naše fórum totálně ztratí jakoukoliv zajímavost pro nové členy a možná i pro některé stávající. U většiny takových úzce zaměřených webů to stejně většinou skončí sloučením, nebo tak, že ten menší prostě zanikne
(Podotýkám, že ikdyby měl nfl.cz vlastní fórum, tak já tohle rušit nebudu, to jen pro ty, kteří to tu mají rádi a chtějí sem i nadále chodit.
)
4. Projel jsem si efotbal.cz a jen se modlím, aby web o nfl byl lepší, efotbal je totiž totálně nepřehledný, alespoň pro mě.
Jinak samozřejmě takovému projektu fandím, a bylo by super, kdyby tu byl český web o NFL, nicméně důležitá bude úroneň, takže s napětím očekávám spuštění...
Tímto asi tedy skutečně nemá význam momentálně začínat náš vlastní projekt, protože pokud je to všechno pravda, tak je to, bohužel, škoda času.
Jen by mě také zajímalo, Hovorka + Bubník budou členy vašeho týmu?
Jo a ještě k Fantasy - pokud budete dělat českou verzi NFL fantasy, tak to tedy skutečně obdivuju, protože to znamená udržovat statistiky celé NFL u všech hráčů. A upřímně, to asi nebude zrovna jednoduchá činnost, o StatTrackeru asi nemá cenu ani uvažovat