Pokiaľ sa začne nová sezóna v NFL tak naša dynasty liga bude v roku 2020 pokračovať svojim 8.ročníkom. Ten posledný ročník ovládli havrani z Baltimoru keď si vo finále poradili s obhajcami titulu z East Exit Košice. Dva roky za sebou sa stalo že sa obhajca titulu dostal úspešne ku obhajobe len nezvládol posledný krok a porazil ho divízny rival. Ak tento vzorec bude pokračovať tak v tejto sezóne by mal vyhrať vo finále trut nad ravenom. Tak sa nechajme prekvapiť čo nám táto sezóna pre zmenu prinesie. Za tu minulú sezónu posielame gratulácie do Baltimoru!
Teraz si poďme zrekapitulovať minulú sezónu: prvé dve miesta sme si už prezradili na 3.mieste sa umiestnili po roku opäť Hrustin Cowboys pod vedením skafka keď v boji o tretie miesto zdolali znova Boston Hoodies pod vedením hop-a. V boji o piate miesto si lepšie viedli Tábor Bay Devil Rays keď vyhrali nad Rici3 SANCHEZ MVP.
Výsledne celkové poradie po Championship a Consolation PO:
League Champion
Bratislava Ravens
2nd - FC East Exit Košice
3rd - Hrustin Cowboys
4th - Boston Hoodies
5th - Tábor Bay Devil Rays
6th - Rici3 SANCHEZ MVP
7th - OleOle Bombarders
8th - Grand Ramblin' Wreck
9th - Aussig Gunners
10th -Trut Miners
11th - Tachov Titans
12th - Krasna Lipa Patriot
Prihlášky do sezóny 2020 môžete posielať pod tento príspevok, všetci členovia sa musia do 13.7. prihlásiť že naďalej plánujú vykonávať funkciu GM a ownera tímu. Poprosím Vás aby ste pod tento príspevok napísali meno vašeho tímu (staré alebo nové). Ligu som na yahoo už obnovil. Konferencie pre rok 2020 ostávajú rovnaké.
Platia nasledovne pravidla:TRADY sú počas PO zakázané (po odohratí 13.weeku do konca PO je zakázané tradovať)
-manazer ktory to porusi: POSUN DRUHÉHO NAJCENNEJŠIEHO PICKU V NASLEDUJUCOM DRAFTE (o 12 miest, jedno kolo)
ZAKAZANE mat na rosteri:
1. Viac ako 2 DEF
2. Viac ako 2 K
V OBIDVOCH PRIPADOCH SA PORUSENIE TRESTA NASLEDOVNYM SPOSOBOM:
-DEF alebo K nad limit bude komisom dropnuty do FA
-manazer ktory to porusi: POSUN DRUHÉHO NAJCENNEJŠIEHO PICKU V NASLEDUJUCOM DRAFTE (o 12 miest, jedno kolo)
ZAKAZANE DROPOVANIE HRACOV!!
ZAKAZANE NABERANIE HRACOV Z FA!!
oba zakazy platia az do prebehnutia DRAFTU
Porusenie sa tresta stratou najmenej cenneho picku! Zmena bude napravena do povodneho stavu.
Pravidla pre keepovanie:Po novom letos keepujeme 23 hracov, MAX 2 DEF a MAX 2 K, porusenie limitov na DEF a K sa tresta vyssie uvedenym sposobom, nad limit DEF a K bude dropnuty do FAKeeper deadline: 31.8.2020 do 23:59, pokiaľ keepujete niekoho mimo tím čo máte na yahoo aktuálne (hraci nadobudnuty trejdom), pošlite mi tu na fore PM s menami takto získaných hráčov a naopak hráčov ktorých tradujete preč nekeepujte!! Na yahoo si vyberiete počet keeperov znížení o množstvo hráčov keepovanych z trejdov!! Pokiaľ keepujete všetkých 23 zo svojho rosteru správu mi písať nemusíte.
Draft date: pondelok 7.9.2020 od 20:00 - čas je len orientačný
Draft bude lineárny: 6 kôl, poradie sa neotáča!
24.kolo = 1.kolo
25.kolo = 2.kolo
26.kolo = 3.kolo
27.kolo = 4.kolo
28.kolo = 5.kolo
29.kolo = 6.kolo
link na draft picky:KLIKNI SEMZoznam hráčov:jin69bonitorici3Brady6RingsErien7 - prebral tím po nerazzurrovi
hopMenelvagorSkafkosakhirPompeyTrutRavenúčasť nepotvrdenáúčasť potvrdenáPoradie draftu:1.pick = brady
2.pick = pompey
3.pick = sakhir
4.pick = trut
5.pick = jin69
6.pick = menelvagor
7.pick = erien
8.pick = rici3
9.pick = hop
10.pick = skafko
11.pick = bonito
12.pick = raven
Ak je niečo nejasne, pýtajte sa, ak som na niečo zabudol, dajte mi vedieť.
V tomto
VLÁKNE môžete diskutovať o možných úpravách v lige.
Presný návrh na zmenu, ale treba predložiť comishovi do PM a to do 31.7.2020.
V momente keď budeme všetci prihlásení tak návrhy na zmeny prejdu k hlasovaniu, k hlasovaniu Vás vyzve sám comish.