Právě je pon 04. pro 2023 13:17:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HISTORICKÉ MILNÍKY, KTERÉ MOHOU BÝT V SEZONĚ 2009 DOSAŽENY
PříspěvekNapsal: sob 15. srp 2009 23:43:28 
Uživatelský avatar

Registrován: úte 25. lis 2008 22:51:21
Příspěvky: 266
Bydliště: Praha
HISTORICKÉ MILNÍKY, KTERÉ MOHOU BÝT V SEZONĚ 2009 DOSAŽENY ČI PŘEKONÁNY

Green Bay Packers potřebují sedm vítězství v základní části, aby se stali druhým mužstvem (Chicago Bears, 686) s 650 výhrami v základní části. Dosavadní historický rekord Packers je 643-513-36.

Detroit Lions potřebují pět vítězství v základní části k dosažení hranice pěti set výher v historii klubu. Dosavadní historický rekord mají Lions 495-579-32.

Indianapolis Colts potřebují šest vítězství v základní části k dosažení hranice čtyř set padesáti výher v historii klubu. Dosavadní historický rekord mají Colts 444-406-7. Při dosažení 12 výher v základní části by se Colts také stali prvním týmem v historii, jež by měl na svém kontě sedm po sobě jdoucích sezón s alespoň dvanácti výhrami. Nyní jsou jediným týmem, který má aktuální sérii šesti po sobě jdoucích sezón s dvanácti vítězstvími.

New England Patriots potřebují dvě vítězství k dosažení hranice čtyř set výher v historii klubu. Dosavadní historický rekord Patriots je 398-367-9.

Minnesota Vikings potřebují pět vítězství v základní části, aby dosáhli čtyř set výher v historii klubu. Dosavadní historický rekord Vikings je 395-32-9. Vikings se také mohou stát druhým mužstvem v historii, kterému se podaří mít čtyři po sobě jdoucí sezóny s nejméně inkasovanými běhovými yardy. Jediným mužstvem, které mělo čtyři takto odehrané po sobě jdoucí sezóny byli Dallas Cowboys v letech 1966-69.

Buffalo Bills potřebují dvě vítězství v základní části k dosažení tří set padesáti výher v historii klubu. Dosavadní historický rekord Bills je 348-384-8.

Denver Broncos potřebují bodovat v jejich prvních čtrnácti utkáních sezóny, aby v historických tabulkách přeskočili Cleveland Browns (274 utkání, 1950-71) a dosáhli tak druhé nejdelší série po sobě jdoucích utkání v nichž se jim podařilo bodovat. Aktuální série Broncos je 261 utkání a začala 30.listopadu 1992.

Bill Belichick (New England) potřebuje zvítězit v devíti zápasech, aby překonal Marva Levyho (154), Mika Shanahana (154) a Billa Cowhera (161) v počtu celkově dosažených vítězsví. Tím by poskočil na čtrnáctou příčku v historické tabulce. Nyní má Belichick na svém kontě 153 výher, kterých dosáhl během čtrnácti sezón.

Andy Reid (Philadelphia Eagles) potřebuje třikrát vyhrát, aby dosáhl stovky vyhraných utkání v základní části. Nyní má Reid na svém kontě 97 výher, kterých dosáhl během deseti sezón.

Peyton Manning (Indianapolis Colts) potřebuje 4,000 naházených yardů, aby se mohl stát prvním quarterbackem v historii s deseti sezonami, v nichž naházel zmíněných 4,000 yardů. Momentálně je jediný quarterback s devíti čtyřtisícovými sezónami.

Pakliže během sezóny naháže 25 touchdownů, stane se prvním hráčem v historii, který dosáhne této mety ve dvanácté sezóně v ředě.

Ve všech svých jedenácti sezónách naházel Manning vždy přes 3,000 yardů a je držitelem druhé nejdelší série trojtisícícových po sobě jdoucích sezón (Brett Farve - 17). Manning je jediným hráčem, který má jedenáct trojtisícových sezón od začátku své kariéry.

Letos by také Manning mohl vyrovnat rekord v počtu vítězství v naházených touchdownech za sezónu (Brett Farve, Johny Unitas, Len Dawson a Steve Young - 4).

Během své kariéry naházel v sedmi utkáních více jak čtyři sta yardů. K dosažení druhé příčky v historické tabulce potřebuje Manning odehrát ještě jeden takový zápas. Překonal by tím počet sedmi čtyřsetyardových utkání Joea Montany a Warrena Moona. Rekord drží Dan Marino (13).

Deset naházených touchdownů stačí Manningovi k překonání Frana Tarkentona (342) a dosažení třetí příčky v historické tabulce celkového počtu naházených touchdownů. Během jedenácti sezón jich Manning zatím stihl naházet třista třicet tři.

285 kompletních přihrávek chybí Manningovi k dosažení třetí příčky v historické tabulce. Přeskočil by Drewa Bledsoa (3,839), Warrena Moona (3,988) a Johna Elwaye (4,123). Po odehraných jedenácti sezónách má Manning zatím na svém kontě 3.839 zkompletovaných přihrávek.

3,698 naházených yardů potřebuje Manning ke čtvrté příčce historické tabulky v celkovém počtu naházených yardů. Překonal by tím Vinnyho Testaverda (46,233), Frana Tarkentona (47,003) a Warrena Moona (49,325). Zatím stihl Manning během jedenácti sezón naházet 45,628 yardů.

Kerry Collins (Tennessee Titans) potřebuje naházet 2,607 yardů, aby se stal dvanáctým quarterbackem v historii, který pokoří hranici 40,000 naházených yardů během svě kariéry. Doposud naházel Collins za čtrnáct sezón 37,393 yardů.

LaDanian Tomlinson (San Diego Chargers) potřebuje naběhat deset touchdownů, aby prodloužil svůj vlastní dosavdní rekord v sérii sozón s alespoň deseti naběhanými touchdowny. Dosáhl by tím desáté sezóny v ředě od začátku kariéry.

Pět touchdownů bude stačit Tomlinsonovi k dosažení třetí příčky v historické tabulce celkového počtu touchdownů. Překonal by tak Marcuse Allena (145) a Terrella Owense (141). Tomlinson má za osm odehraných sezón na svém kontě stejný počet touchdownů jako Owens.

Tomlinson dokázal ve třech ze svých osmi sezón skončit s více jak dvěma tisíci „scrimmage yards“ (yardy dosažené během + yardy dosažené přihrávkou = scrimmage yards). S ještě jednou takto zakončenou sezónou by se dostal na první místo historické tabulky mezi Erica Dickersona, Marshalla Faulka a Waltera Paytona.

Stejnou bilanci třech sezón má Tomlinson i v „combined yards“ (scrimmage yards + punt/kick return yards). Pakliže završí sezónu dalším takovým výkonem, přiskočí na první místo historické tabulky k Tikimu Barberovi, Ericu Dickersonovi, Marshallu Faulkovi, Dantemu Hallovi, Brianu Mitchellovi a Walteru Paytonovi.

Během kariéry dokázal Tomlinson naběhat ve čtyřech zápasech více než dvě stě yardů. Dvěma takovými výkony srovná dosavadní rekord O.J. Simpsona (6) v historické tabulce dvou set naběhaných yardů během jednoho utkání.

Pakliže Tomlinson během sezóny naběhá 1,000 yardů, stane se čtvrtým hráčem historie s devátou po sobě jdoucí sezónou s alespoň jedním tisícem naběhaných yardů. Deset po sobě jdoucích sezón mají na svém kontě Barry Sanders a Curtis Martin. Historii vévodí Emmit Smith se sérií jedenácti po sobě jdoucích sezón s alespoň jedním tisícem naběhaných yardů.

439 „scrimmage yards“ potřebuje Tomlinson, aby se stal desátým hráčem v historii, který pokoří hranici 16,000 scrimmage yards. Po osmi sezónách jich má zatím na kontě 15,561.

Edgerrin James potřebuje 1,139 naběhaných yardů k dosažení šesté příčky historické tabulky. Překonal by tak celkem pět hráčů. Marcuse Allena (12,243), Marshalla Faulka (12,279), Jima Browna (12,312), Tonyho Dorsetta (12,739) a Erica Dickersona (13,259). Během deseti sezón zatím naběhal James 12,121 yardů.

James dokázal ve třech ze svých deseti sezón skončit s více jak dvěma tisíci „scrimmage yards“ (yardy dosažené během + yardy dosažené přihrávkou = scrimmage yards). S ještě jednou takto zakončenou sezónou by se dostal na první místo historické tabulky mezi Erica Dickersona, Marshalla Faulka a Waltera Paytona.

Stejnou bilanci třech sezón má James i v „combined yards“ (scrimmage yards + punt/kick return yards). Pakliže završí sezónu dalším takovým výkonem, přiskočí na první místo historické tabulky k Tikimu Barberovi, Ericu Dickersonovi, Marshallu Faulkovi, Dantemu Hallovi, Brianu Mitchellovi a Walteru Paytonovi.

554 „scrimmage yards“ potřebuje James, aby se stal desátým hráčem v historii, který pokoří hranici 16,000 scrimmage yards. Po dvanácti sezónách jich má zatím na kontě 15,446.

Warrick Dunn potřebuje 694 „scrimmage yards“, aby se stal desátým hráčem v historii, který pokoří hranici 16,000 scrimmage yards. Po deseti sezónách jich má zatím na kontě 15,306.

Marvin Harrison potřebuje 100 chycených přihrávek (receptions), aby se stal prvním hráčem historie s pěti sezónami, během nichž chytil 100 přihrávek. Na druhém místě v historii by tak zanechal Jerryho Rice se čtyřmi sezónami.

365 yardů dosažených přihrávkou (receiving yards) portřebuje Harrison k dosažení druhého místa v historické tabulce. Přeskočil by tak v tabulce Tima Browna (14,934) a Isaaca Bruce (14,944). Během dosavadních třinácti sezón má Harrison na svém kontě 14,580 yardů dosažených přihrávkou.

Osm touchdownů po přihrávce stačí Harrisonovi ke čtvrtému místu v historické tabulce. Dostal by se tak před Crise Cartera (130) a Randyho Mosse (135). Po třinácti sezónách má Harrison na svém kontě 128 touchdownů dosažených po přihrávce.

Pakliže Harrison chytne v prvních deseti utkáních alespoň jednu přihrávku, bude po Jerrym Riceovi (274) dalším hráčem, který dosáhne dvou set utkání s alespoň jednou chycenou přihrávkou v řadě. Zatím jich má tedy v sérii 190.

Isaac Bruce (San Francisco 49ers) potřebuje 56 yardů dosažených přihrávkou, aby se stal po Jerrym Riceovi (22,895) druhým hráčem v historii s 15,000 yardy po přihrávce. 14,944 yardů nasbíral Bruce během patnácti sozón.

909 „scrimmage yards“ potřebuje Bruce, aby se stal desátým hráčem v historii, který pokoří hranici 16,000 scrimmage yards. Po patnácti sezónách jich má zatím na kontě 15,091.

Terrell Owens (Buffalo Bills) potřebuje dosáhnout jedenácti touchdownů po přihrávce, aby se stal druhým hráčem v historii, který pokoří metu 150 touchdownů po přihrávce. Více má jen Jerry Rice (197). Za třináct sezón jich prozatím má Owens na svém kontě 139.

Pět touchdownů potřebuje Owens k dosažení třetí příčky v historické tabulce celkového počtu touchdownů. Překonal by tak Marcuse Allena (145) a LaDaniana Tomlinsona (141). Owens má za třináct odehraných sezón na svém kontě stejný počet touchdownů jako Tomlinson.

V devíti sezónách ze svých dosavadních třinácti dokázal Owens pokořit hranici jednoho tisíce yardů po přihrávce. Pakliže se mu podaří dosáhnout této mety i po desáté, bude teprve druhým hráčem v historii společně s Jerrym Ricem. Ten má těchto sezón na svém kontě čtrnáct.

823 yardů dosažených přihrávkou (receiving yards) portřebuje Owens k dosažení druhého místa v historické tabulce. Přeskočil by tak v tabulce Marvina Harrisona (14,580), Tima Browna (14,934) a Isaaca Bruce (14,944). Během dosavadních třinácti sezón má Owens na svém kontě 14,122 yardů dosažených přihrávkou.

49 chycených přihrávek potřebuje Owens, aby se mohl stát šestým hráčem v historii s jedním tisícem chycených přihrávek. Během své třináctileté kariéry jich prozatím má na svém kontě 951.

Owens potřebuje chytit alespoň jednu přihrávku v každém ze svých prvních osmi utkání sezóny. Překonal by Arta Monka (183) s Marvinem Harrisonem (190) a dosáhl by tak druhé nejdelší série po sobě jdoucích utkání s alespoň jednou zachycenou přihrávkou. Nyní jich má na svém kontě 183, shodně jako Art Monk.

Randy Moss (New England Patriots) potřebuje dosáhnout patnácti touchdownů po přihrávce, aby se stal druhým hráčem v historii, který pokoří metu 150 touchdownů po přihrávce. Více má jen Jerry Rice (197). Za jeenáct sezón jich prozatím má Moss na svém kontě 135.

V devíti sezónách ze svých dosavadních jedenácti dokázal Moss pokořit hranici jednoho tisíce yardů po přihrávce. Pakliže se mu podaří dosáhnout této mety i po desáté, bude teprve druhým hráčem v historii společně s Jerrym Ricem. Ten má těchto sezón na svém kontě čtrnáct.

799 yardů po přihrávce potřebuje Moss, aby se stal sedmým hráčem historie se 14,000 yardy po přihrávce. Po jedenácti sezónách jich má Moss na svém kontě 13,201.

Wes Welker (New England Patriots) a Brandon Marshall (Denver Broncos) dosáhli v posledních dvou sezónách stovky chycených přihrávek. Pakliže stejného výsledku dosáhnou i v nadcházející sezóně, vyrovnají Hermana Moora (3) v počtu po sobě jdoucích sezón s alespoň stovkou chycených přihrávek. Na špičce kraluje Marvin Harrison se čtyřmi sezónami.

Dante Hall dokázal skórovat šest kick-off return touchdownů během své devítileté kariéry. Tím se vyrovnal Melu Grayovi, Olliemu masonovi, Galu Sayersovi a Travisu Willimasovi. Další kick-off return touchdown by jej posunul na první místo v historické tabulce.

Jeho dvanáct kombinovaných touchdownů (6 kickoff return + 6 punt return) jej řadí na dělené druhé místo v historii. Pakliže by chtěl dosáhnout příčky nejvyšší, musel by skórovat tímto způsobem ještě dvakrát. Překonal by tak Briana Mitchella s celkem třinácti kombinovanými touchdowny.

Ve čtyřech sezónách během své devítileté kariéry dokázal Hall dosáhnout dvoutisícové hranice v„combined yards“. Pakliže završí sezónu dalším takovým výkonem, odsune za sebe na druhé místo v historické tabulce Tikiho Barbera, Erica Dickersona, Marshalla Faulka, Briana Mitchella a Waltera Paytona.

Devin Hester (Chicago Bears) dokázal během své tříleté kariéry skórovat celkem jedenáct kombinovaných touchdownů (7 punt + 4 kickoff) a je na čtvrtém místě historické tabulky. Další tři kombinované touchdowny by jej posunuly na první pozici. Na příčky pod sebe by odsunul Danteho Halla (12), Erica Metcalfa (12) a Briana Mitchella (13).

Tony Gonzalez (Atlanta Falcons) potřebuje 84 chycených přihrávek, aby se mohl stát prvním tight endem v historii, který dosáhne hranice jednoho tisíce chycených přihrávek v kariéře. Již nyní jich má na svém kontě jako tight end nejvíce v celé historii (916).

Gonzalez by se také mohl stát prvním tight endem, který má dvanáct po sobě jdoucích sezón s alespoň padesáti chycenými přihrávkami. V současné době jich má va svém kontě jedenáct. I s nimi je pevně usazen na první příčce historické tabulky.

Ray Lewis (Baltimore Ravens) může být prvním hráčem historie se třiceti pěti sacky a třiceti interceptiony během kariéry. Nyní má na svém kontě 33.5 sacku a 28 interceptionů.

Jason Taylor (Miami Dolphins) potřebuje 12.5 sacku aby se dostal na osmou příčku historické tabulky před Clyda Simmonse (121.5), Simeona Rice (122), Derricka Thomase (126.5), Rickeyho Jacksona (128) Leslieho O´Neala a Lawrence Taylora (oba 132.5). Dosavadní bilanci za dvanáct sezón má Taylor 120.5 sacku.

Darren Sharper (New Orleans Saints) by potřeboval pět interceptionů, aby se dostal na deváté místo v historické tabulce před Erica Allena, Willieho Browna, Darrella Greena (všichni 54), Aenease Williamse (55), Lema Barneyho, Pata Fischera (oba 56), Mela Blounta, Bobbyho Boyda, Eugena Robinsona, Johnnyho Robinsona, Eversona Wallse (všichni 57) a Emmita Thomase (58). Sharper má zatím za dvanáct sezón padesát čtyři interceptionů.

Jason Elam (Atlanta Falcons) je jediným hráčem, který dokázal dosáhnout hranice sta bodů ve všech šestnácti sezónách od začátku kariéry. Sedmnáctým dosažením této mety by Elam sérii prodloužil.

85 bodů chybí Elamovi, aby dosáhl mety dvou tisíců bodů v kariéře. Stal by se tak čtvrtým hráčem historie. Za šestnáct sezón má prozatím Elam na svém kontě 1,915 bodů.

Matt Stover má nejdelší aktuální sérii 389 po sobě jdoucích úspěšných kopů potvrzujících touchdown. Dalších jedenáct úspěšných pokusů (PAT – Point After Touchdown) jej tedy dělí od hranice čtyř set kopů. Stal by se tak prvním hráčem v historii s touto bilancí.

Stovera dělí také 56 bodů od mety dvou tisíců bodů v kariéře. Stal by se tak čtvrtým hráčem historie. Za devatenáct sezón má prozatím Stover na svém kontě 1,944 bodů.

Adam Vinatieri (Indianapolis Colts) dokázal dosáhnout alespoň sta bodů ve všech třinácti sezónách od začátku kariéry. Pakliže se mu podaří tuto bilanci prodloužit i o další sezonu (14), dostane se na druhou příčku za Jasona Elama (16).

John Carney potřebuje 45 bodů, aby dosáhl mety dvou tisíců bodů v kariéře. Stal by se tak čtvrtým hráčem historie. Po dvaceti sezónách má prozatím Carney na svém kontě 1,955 bodů.

_________________
XXI Broncos XXV Bills XLII Patriots XLVI Patriots


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HISTORICKÉ MILNÍKY, KTERÉ MOHOU BÝT V SEZONĚ 2009 DOSAŽENY
PříspěvekNapsal: ned 16. srp 2009 12:05:00 
Uživatelský avatar

Registrován: úte 23. zář 2008 12:28:40
Příspěvky: 1133
Bydliště: Brno
Moc pekne a pak, ze jsou knizky na nic :)

_________________
Obrázek

Look up! Get up! And don't ever give up!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HISTORICKÉ MILNÍKY, KTERÉ MOHOU BÝT V SEZONĚ 2009 DOSAŽENY
PříspěvekNapsal: ned 16. srp 2009 13:25:28 
Uživatelský avatar

Registrován: úte 20. led 2009 20:10:54
Příspěvky: 181
Super info fejky. Diky za nej. Jen dodam GO LT ! :mrgreen:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HISTORICKÉ MILNÍKY, KTERÉ MOHOU BÝT V SEZONĚ 2009 DOSAŽENY
PříspěvekNapsal: úte 18. srp 2009 10:10:34 
Uživatelský avatar

Registrován: úte 23. zář 2008 14:43:35
Příspěvky: 338
Bydliště: PHA, HK
Nooo pěkná prácička ;)

_________________
DAN 09
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HISTORICKÉ MILNÍKY, KTERÉ MOHOU BÝT V SEZONĚ 2009 DOSAŽENY
PříspěvekNapsal: úte 18. srp 2009 20:30:01 
Uživatelský avatar

Registrován: stř 24. zář 2008 22:13:32
Příspěvky: 998
Bydliště: Praha
Fejky je prostě fejky... :D ;) :)

_________________
Yahoo Sports Fantasy Football - CZNFL 2010 Champion
Yahoo Sports Fantasy Baseball - CSB League 2011 Champion

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Webmaster: cznfl@janpokorny.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz