Ahoj všichni.
Už jsme to nakousli v diskusi ve fantasy, a slíbil jsem, že až se zbavím nachlazení, že sem hodím info ohledně spolehlivějšího hostingu, takže tady to je.
Aktuálně běží web na neplaceném free hostingu Pípni - což je tragédie, navíc všeobecně známá. Ale v době, kdy se web spouštěl jsem prostě do něj nechtěl kromě času investovat i peníze. Spolehlivost hostingu je však tragická a stává se, že někdy je opravdu problém se na web dostat i pár dnů.
Takže dle referencí (osobní zkušenost nemám) jsem našel firmu
ONEbit.
Ta má ve své nabídce čtyři tarify, z nichž pro nás bohatě stačí jeden z těch dvou nejnižších, pro začátek asi ten úplně nejnižší, tzn.
WEB START.
Cena za tento tarif je 30 Kč/měs. bez DPH - 360 Kč/rok bez DPH. Tzn. celkové roční náklady vč. DPH činí
428,40 Kč. Pokud se nepletu, hosting je nutno zaplatit na celý rok.
To je částka, která si myslím je v našich silách (při deseti lidech je to cca. 43 Kč/rok/člověk).
Nikomu nebudu říkat, kolik má přispět, to nechám na každém z vás, vydělávat na tom nechci, takže pokud to dáme dohromady přesně, tak bezva, pokud se sejde víc, než je momentálně na hosting potřeba, přebytek bude čekat na další využití (použije se buď jako základ na další rok, nebo i na další projekty v rámci domény cznfl - co já vím, teď mě nic konkrétního nenapadá
)
Jak přispět?O finanční podpoře tu na fóru existuje samostatná sekce
Finanční podpora cznfl.com, kde jsou dostupné potřebné informace, tzn. číslo účtu a jak postupovat. Já k tomu jen dodávám, že pro jistotu a přehled budu rád, když mi k tomu ještě každý předem pomocí SZ napíše, kolik přispěje.
Na závěr dodávám, že na doméně zatím běží jen toto fórum, ale pokud má někdo nějaký nápad, projekt týkající se NFL, tak ať dá vědět a můžeme kromě fóra spustit i něco dalšího (např. weblog o NFL, soutěž, anketu, atd. prostě co vás napadne).
Tato sekce není zamčená (omylem byla), takže tu o tom klidně můžeme ještě diskutovat.EDITDostal jsem přecijen dotaz na možnost platit přes MoneyBookers či PayPal, atp., protože platby ze zahraničí bankovním převodem (SVK) vychází draho.
Pokud jsou tu zájemci o platbu přes MoneyBookers (nemám zatím účet) nebo PayPal (mám účet), tak vězte, že tyto služby nejsou zadarmo, a vybírají si poplatek z platby. Pro obě varianty je poplatek téměř stejný a činí cca. 43 Kč za platbu. Tzn. v případě, že budete chtít přispět na provoz webu částkou 40 Kč, bude nutné zaslat alespoň 83 Kč.
Je to dost nevýhodné, ale pokud i přes to takoví zájemci budou, ať mi napíší PM a domluvíme se.