Právě je pon 04. pro 2023 13:32:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 76  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 20. lis 2013 18:18:23 

Registrován: čtv 22. srp 2013 16:28:14
Příspěvky: 186
Jestli jsem to dobře pochopil tak jsme tři,tak kde je ten třetí?jakou tipuješ letos bilanci?ja myslim,že 8-8 by bylo super...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 20. lis 2013 18:49:39 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Ano, třetí je nějaký hoch ze Slovenska. r.p.Buffalo - jestli jsem si to dobře poznamenal.
Pak ještě dva fanoušci uvedli Bills jako druhý tým - Dobrák a Gregi. Takže je nás opravdu požehnaně. Doslova se to tu hemží fanouškama Bills. :)

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 20. lis 2013 18:50:54 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Jo, 8-8 by bylo fajn. Ale na WCard by nám to nestačilo. Jsem maximalista, dokud existuje matematická šance, že můžeme postoupit - věřím v postup.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 20. lis 2013 19:22:20 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
SB.Nation nám - fanouškům Bills pečlivě radí, komu máme tento týden fandit, když sami máme Bye, a to tak, aby nám to pomohlo co nejvíce k postupu do PO. A ještě ke všemu nám ty zápasy pěkně srovnali podle důležitosti. Tomu říkám servis. Takže pojďme na to:


Ravens (4-6) over Jets (5-5, No. 6 seed) - fandíme Ravens!

Buffalo už se neutká proti Jets a Jets jsou ve výhodě proti Bills 1.5 zápasu. Tohle je zápas, který může na náš úkor nasměrovat Jets k PO. Ravens budou mít ještě setsakra hodně příležitostí ztratit rozdílový zápas.

Panthers (7-3) over Dolphins (5-5) - fandíme Panthers!

Buffalo bude ještě později hrát s Miami doma a tento zápas musíme vyhrát!, ale the Dolphins musí prohrát ještě minimálně jedno utkání. Pokud prohra přijde v zápsase s NFC opponentem, je to o to lepší.

Chiefs (8-1) over Chargers (4-6) - fandíme Chiefs!

Buffalo má jistotu, že nedožene Kansas City. The Chargers ještě pořád mají před sebou zápasy:v Denveru a doma proti Kansas City, kterých se mohou právem obávat. San Diego to bude mít ještě hodně složité.

Browns (4-6) over Steelers (4-6) - fandíme Browns!

Tyto dva zápasy bohužel nemají příliš velký význam pro Bills fans. Oba soupeři Steelers a Browns naše Bills bohužel porazili. Pittsburgh's rozpis utkání vypadá trochu jednodušeji, protože budou hrát v Baltimore a Green Bay bez Aaron Rodgers. Cleveland ještě hostí Chicago a hraje na New England, takže asi budeme fandit jim.

Titans (4-6) over Raiders (4-6) - fandíme Titans!

Tennessee má ještě zápas v Denvere a Indy po svém zájezdu do Oaklandu. The Raiders, na druhou stranu cestují do Dallasu a pak mají doma Jets. Je to skoro jedno, kdo z těchto dvou soupeřů vyhraje, ale lépe pro nás bude, pokud vyhrají Titans, neboť do Denveru pojedou hrát proti odpočinutému po bye weeku Peyton Manningovi.

Cardinals (6-4) over Colts (7-3) - fandíme Cardinals!

Budeme spíše fandit Cardinals. Colts sice jdou za vítězstvím v divizi, ale my potřebujeme tímto oslabit Titány a také Chargers.

Patriots (7-3) over Broncos (9-1) - fandíme Patriots!
Jaguars (1-9) over Texans (2-8) - fandíme Jaguars!
Buccaneers (2-8) over Lions (6-4) - fandíme Buccaneers!

Podobné zápasy. Pokud vyhrají Patriots, posílí nás to v tabulce. S Jacksonville and Tampa Bay ještě budeme hrát a porazíme je, ale už nebudeme hrát proti Houston and Detroit.

Vikings (2-8) vs. Packers (5-5)
Bears (6-4) vs. Rams (4-6)
Cowboys (5-5) vs. Giants (4-6)
49ers (6-4) vs. Redskins (3-7)

Tyto čtyři poslední zápasy nám jsou u prdele z hlediska postupu, ale velice rád se na ně podívám, protože slibují zajímavou a skvělou podívanou.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 20. lis 2013 19:25:16 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
VÝSLEDKY JSOU NA STRANĚ 35

Letmý průzkum fanouškovké základy týmů NFL ze stránek www.nfl.cz
Předkládám výsledky krátkého průzkumu, který jsem provedl na základě údajů, které o sobě uvedli členové uživatelského diskuzního fóra výše uvedených stránek dedikovaných nejvyšší americké fotbalové soutěži - NFL.
Úvod:
V NFL je nyní 32 klubů, licencovaných organizací, které tvoří unikátní soutěž, která každoročně celosvětově přitáhne pozornost miliónů fanoušků. Není tedy divu, že také v ČR a SR začíná být NFL postupně populární. Každý klub se chlubí svou historií, minulými i současnými hráči a trenéry, kteří byli součástí týmu a zanechali nesmazatelnou stopu, potažmo právě nyní přepisují kapitoly dějin NFL. Některé týmy dosáhly úžasných výsledků a jiné se k tomu zrovna nyní chystají. Další týmy střídají úspěšná a hrozná údobí a jsou také týmy, kterým se smůla lepí na paty. Každý ze všech 32 týmů je ale originální, něčím zajímavý a přitažlivý. Skutečnost je dokonce taková, že ji většina fanoušků NFL u nás zatím nedokáže obsáhnout v celém rozměru: totiž, že každý jeden z 32 týmů NFL je prostě ÚŽASNÝ a existuje mnoho důvodů, proč fandit právě jemu. Týmy NFL mají po celém světě, především však doma v USA obrovské fanouškovské základny a je jen logické, že své oblíbené týmy nacházejí i fanoušci čeští a slovenští.
Důvody:
Je jich hned několik. V první řadě je to prostě dostupnost informace – tedy databáze příznivců tady na stránkách věnovaných NFL. Je lepší provádět průzkum mezi pěti sty informovanými příznivci nežli mezi sto tisícem naprostých laiků. Dále mě pak jednoduše zajímalo, kolik lidí se hlásí k různým klubům a jaké je momentální rozložení sil. Chtěl jsem vědět, jestli aktuální výsledky jednotlivých klubů mají vliv na počet fanoušků a nárůst fanoušků. Také jaký je nynější trend. Byla to objemná nicméně zároveň zajímavá a objevná práce. A také jsem chtěl zjistit, v neposlední řadě, co lidi přivedlo k tomu, aby začali NFL sledovat a často také na základě jakých kritérií si vybrali svůj oblíbený tým. Věřím, že to může být docela příjemné čtení a srovnání i pro vás – všechny fanoušky NFL a přispěvatele do zdejšího fóra.
Metoda:
Použil jsem velice prostou metodu pečlivého prohlédnutí uživatelského profilu každého z 553 aktuálně registrovaných uživatelů fóra na stránkách www.nfl.cz. 376 uživatelů se nějakým uchopitelným způsobem vymezilo ohledně své přízně týmu NFL. Pokud uživatel uvedl týmy 2, tedy „oblíbený tým“ a „druhý oblíbený tým“, do statistiky jsem zařadil pouze první, tedy „oblíbený tým“. Důvodem je hlavně to, že mi dosud nikdo nedokázal žádným logickým způsobem vysvětlit opodstatnění funkčnosti a vůbec existence kolonky „druhý oblíbený tým“. Pokud uživatel neuvedl žádný tým – nehlasoval. V tomto druhém případě jsem ale udělal několik výjimek. Jestliže se uživatel „jmenuje“ Tom_Brady, přispívá na topic New Englad Patriots a jako podpis užívá NEP logo, byl pochopitelně zařazen mezi fanoušky Pats a to i v případě, že neuvedl svůj oblíbený tým. Pokud ovšem indicií bylo málo, nefabuloval jsem a uživatele například Luck, jsem nevyhodnotil jako automatického fanouška Colts. Mnozí uživatelé mě totiž použitým jménem překvapili: například fanoušek Flippers nefandí Dolphins, jak by mohlo jméno napovídat, ale Vikings. Klára zase například fandí všem týmům, protože jsou tam hezcí kluci – její hlas také nedostal žádný z týmů a nikoliv všechny. V některých případech se stalo, že uživatelé jsou registrováni vícekrát. Pokud jsem na to přišel, byl uznán samozřejmě jen jeden jejich „hlas“.
Výsledky:
Měl jsem obrovskou radost hlavně z toho, že úplně každý tým nakonec našel mezi námi zastání. Všechny týmy NFL mají své fanoušky mezi přispěvateli www.nfl.cz a to je přece paráda. Jasně jsou tu ty momentálně velké týmy a také ty historicky nejúspěšnější, které si mezi sebou rozebraly přední příčky, ale i všechny méně opěvované a dokonce některé zostouzené týmy si zasloužily pozornost, a sice menší, ale přesto oddaný zájem fanoušků. Děkuji všem uživatelům, kteří se v profilu vyjádřili, komu fandí a obzvláště pak těm, kteří se přihlásili ve své sounáležitosti k týmům, které právě neprocházejí lehkým obdobím a pro ty mám i vzkaz: nebojte – karta se obrátí, buďte věrní a trpěliví.
Úplně zvláštní kapitolou výsledků je pak kategorie: jak jsem se dostal k fandění NFL? Chci alespoň touto hodně skromnou formou poděkovat klukům, kteří se podílejí na vzniku televizních přenosů zápasů NFL. Pro obrovskou spoustu fanoušků se televizní zápasy NFL na Nova Sportu a nyní Sport 1+2 staly odrazovým můstkem k fandění fotbalu. Údaje uvedené v profilech to jasně a prokazatelně demonstrují. A moje osobní zkušenost je taková: při sledování drtivé většiny sportovních přenosů si pouštím originální zvuk a nechci český komentář. Jedinou výjimkou jsou právě přenosy z NFL, kdy se opravdu upřímně těším na český komentář a české komentátory s jejich postřehy a jejich vnímáním zápasu přesně tím způsobem, jaký my potřebujeme.
Se všemi ostatními výsledky, které vás nepochybně zajímají, se můžete seznámit, pokud se mrknete do topicu: Buffalo Bills.
Buffalo Bills jsou totiž ten nejlepší NFL tým - tím jsem asi měl začít.
Pro začátek přikládám první tři statistické údaje. Počet příznivců jednotlivých týmů s procentním vyjádřením celkového podílu, počet příznivců týmů kumulativně v jednotlivých divizích s procentním vyjádřením celkového podílu a počet příznivců týmů kumulativně v obou konferencích s procentním vyjádřením celkového podílu.
Další srovnání – geografická či tematická mám, ale uvedu je až podle zájmu – je s tím prostě fůra práce.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 20. lis 2013 21:28:52 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Jak se o nás píše všude možně po zápasu s NYJets? Jaké nám vystavili známky a jak se úspěch projevil v power rankingu?
Bleacher Report, Mike Freeman – Grade = A
Geno Smithovi 4 turnovery proměnili Bills na 17 bodů.. Quarterback EJ Manuel zaznamenla 2 touchdowns navzdory tomu, že chyběli dva startující wide receivers (Stevie Johnson and Robert Woods). Přesně takový šokující zápas dělá NFL naprosto neodhadnutelnou soutěží, která slibuje překvapení a parádní zábavu.
CBS Sports, Will Brinson – Grade = B
Úspěšný den pro EJ Manuela, když Fred Jackson a C.J. Spiller nemohli prorazit se svou běhovou hrou..Obrana zaznamenala 3 interceptions Gena Smitha a 4krát ho sackovala.
CBS Sports, Pat Kirwan – No. 19
Doug Marone je sakra dobrý trenér a posuzovatel talentů. Práce pokračuje, porazili Jets bez svých dvou nejlepších WR a aniž by se mohli jakkoliv spolehnout na svou běhovou hru.

Yahoo Sports, Frank Schwab – No. 21, posun o dva vzhůru
The Bills budou hrát proti Falcons, Buccaneers, Jaguars a Dolphins, ještě před tím než budou soutěž uzavírat v New England v 17.kole. Hmmmm ....
Pro Football Talk, Mike Florio – No. 22, posun o 5 vzhůru
22. Bills (4-7; No. 27): Se třemi příštími soupeři, kteří mají skóre 2-8, 2-8, a 1-9, mohou Bills udělat věci ještě pořádně zajímavými.
Sportsnet, Geoff Lowe – No. 22, minus jedno místo
Skoro není možné uvěřit tomu, že toto byl stejný tým Bills (minus jeho dva nejlepší receiveři), jak ten co totálně vyhořel minulý týden v Pittsburghu. EJ Manuel byl téměř dokonalýt, buffalská skupina mladých receiverů se předvedla v plné parádě a obrana naprosto zlikvidovala Geno Smithe. S velice dobře hratelnými zápasy před sebou mají Bills stále reálnou šanci bojovat o Play-offs..
Bleacher Report, Matt Miller – No. 24, posun nahoru o dvě místa
The Buffalo Bills přistoupili na výzvu a uštědřili výprask svému diviznímu rivalovi New York Jets v 11.Weeku. 11. Je to skvělé vítězství pro trenérar Doug Marroneho a jeho mladý tým, speciálně vezme-li se v potaz, že mu chyběli dva špičkoví WR Stevie Johnson and Robert Woods. Ostatní hráči zahráli znamenitě.

Quarterback EJ Manuel hrál výborně proti velice silnému frontu 7 New York a ve správnou dobu a ve vhodný moment zkoušel celistvost NYJ secondary, která nehrála v dobré formě – především passy na vynikajícího parťáka-rookieho Marquise Goodwina do hloubi pole. Bez svých dvou nejlepších cílů, Manuel musel improvizovat a nacházet nové cesty k vítězství.. Pokud se k tomu připočtou ještě dva inteceptions free safetyho Jairus Byrdse, není divu, že se utkání na Orchard Parku změnilo velice rychle v popravu NYJ..
The Bills se posunuli v žebříčku a přinutili fanoušky NFL uvěřit, že QB Manuel a ofenzíva Bills představují nebezpečí pro každého soupeře..
USA Today – No. 25, posun o 3 vzhůru
Tohle byl naprosto jiný tým s QB EJ Manuelem,který si musel poradit i bez t WR Steve Johnsona (tříslo).
ESPN.com – No. 25, up one
EJ Manuelův první pass, kterým reagoval na blitz byl sražen Muhammad Wilkersonem. Potom ale zkompletoval 8 z 8 pro 111yardů a byly z toho 2 TD..
CBS Sports, Pete Prisco – No. 25, posun o 3 vzhůru
Způsob,jakým porazili Bills Jets byl impresívní. EJ Manuel ukázal svou kvalitu a obrana ještě mnohem více.
SB Nation, Jason Chilton – No. 25, up three
Bez Stevie Johnsona a Robert Woodse? No problem! Řádící rookie Marquise Goodwin a druhosezónníT.J. Graham předvedli výbornou práci v passové hře a dali možnost svému QB suplovat neexistující běhovou hru.Safety Da'Norris Searcy zaznamenal touchdown ve své vlastní režii, když si prostě vyzvedl jednoduchou přihrávku od Geno Smithe. NFL.com, Elliot Harrison – No. 26, o jedno místo vzhůru

Předpokládáme, že Bills budou finišovat silně v zápasech, které jsou hratelné versus the Falcons,Buccaneers, Jaguars and Dolphins.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 20. lis 2013 22:11:51 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Buffalo Bills posilují - podepsali Unga!

Poslední posilou Buffala se stal OL J.J. Unga, byl vytrejdován jako ofenzívní tackle, ale své využítí do sestavy Bills najde na jiném místě.
“Oni /Ravens/ ho měli na tacklu, ale my ho posuneme blíže středu, aby hrál guarda,” řekl hlavní kouč Doug Marrone.
Marrone vysvětluje hlavní příčinu toho, proč o Unga projevil zájem a také, proč mu našel jiné uplatnění.
“To, co chceme udělat, je postavit fyzicky větší tým,” řekl. “Moje filozofie vždy byla, že toto je hra mohutných mužů. Takže pokud máme příležitost se v tomto směru posunout kupředu, tak nezáleží vůbec na tom, ve které části sezóny se nacházíme, prostě to uděláme. Snažíme se fyzicky zvětšit náš tým.”

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 16:42:24 

Registrován: čtv 22. srp 2013 16:28:14
Příspěvky: 186
Doug byl taky OL,a je to kus chlapa,takže z tohoto pohledu je to logicky...To by se melo otisknout na strankach nfl.cz,Doktor a lidi ze stranek to videli?Jinak pozor,Bills maji lehky schedule,ale ani jeden zapas nehraji doma,s ATL v Torontu,a s Bucan. a Jags hraji venku,oba dva se ted zlepšily...Sabres dnes hraji ve Phily,tak uvidime...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 17:18:32 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Buffalo: Já vím. Zprávy z tábora Bills nikoho příliš nevzrušují. Jasně, kdyby Manuela nebo Spillera přejelo auto, nebo by vypadli z letadla, kratičká zmínka by se tam objevila. Na druhou stranu je to dost logický, většina power rankingů šacovala před zahájením sezóny Bills na 30.místo. Všichni si navykli, že jsme ten tým "hádejte-kdo-je-asi-poslední". No a pokud se podíváš na tabulku naší divize, tak nic nenasvědčuje tomu, že bychom se přes podobné úvahy měli přehoupnout. Jasně, pokud srovnáš naše předloňské, loňské a letošní výkony, musíš vidět jasný posun kupředu. Ten posun ale vidíme my dva - protože Bills přejeme. Ostatní jsou spíš překvapený, když Bills něco uhrají. Pokud si probereš jednotlivé zápasy, jen v jednom případě jsme propadli: proti Steelers. Kdybychom teď měli ten zápas Win, fakt bych věřil ve Wcard. A možná i v přímý postup o kterém by se rozhodovalo v posledním zápase s NEP.
Takhle je postup spíše v oblasti matematické teorie.
No, ale proberme si to:
Falcons doma resp. v Torontu - to je hratelné, budeme odpočatí - jasné W
Buccaneers venku - to je hratelné, Bukanýři se lepší zápas od zápasu, ale naši budou mít větší motivaci, asi to bude hodně vyrovnané, ale EManuel už bude rozehraný a doufejme, že ve formě - jasné W.
Jaguars venku - toho se dost bojím, protože také Jaguáři se lepší. Hlavně s nimi nesmíme začít prohrávat, pak by se mohli chytit. Na druhou stranu - pokud je letos neporazíme, ani snad nemá cenu uvažovat o play-offs - jasné W.
Dolphins doma - tak to bude hodně těžký utkání. Ale víš, co se traduje Squish the Fish! Porazili jsme je v Miami, porazíme je i doma - jasné W.
Patriots venku - to je zápas, který nemá cenu řešit, protože je ještě potřeba dožít. Pokud nebudeme hrát o postup - Patrioti vyhrají, aby měli lepší pozici do play-offs. Jestli vyjde všechno, naši budou hrát jako o život a bude to - jasné W.
Všechno asi nevyjde - a pokud všechno nevyjde - jsme v řiti. No nic, příští rok taky rok. Letos si to ještě pořádně užijeme a za rok už to určitě vyjde. Neztrácej víru.
Viděl jsi schedule na příští 2 roky? Dost šílený! Při momentálním poměru sil, budeme mít teda fakt plný ruce práce.

Hokej = letargie. Odepsaná sezóna od prvního do posledního zápasu. Já jsem fakt věřil, že by mohli letos něco uhrát. Peněz mají jako šlupek. Nějak se jim nepodařilo ten tým dobře poskládat a zdá se, že průměrným hráčům platí nadprůměrné platy. Dneska se dívat nebudu, ale určitě se podívám na RedWings v neděli a asi i na Canadiens příští týden. To mám další den možnost se trochu vyspat.

Drž se.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 17:38:25 

Registrován: čtv 22. srp 2013 16:28:14
Příspěvky: 186
A kde ho najdu ten schedule?kdo je čeka? nfc nord?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 76  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Webmaster: cznfl@janpokorny.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz