Tak aj sem tady se svojí obvyklou rubrikou
Pro úvod poznamenám, že jsem dropnul Ortona a Royala, a vzal Cassela a Waltera. (Můj QB č.1 Romo má totiž zítra poslední dobrý matchup, pak už je to jen proti silným soupeřům, zato Cassel by mohl zase dělat >400y po zápase s PIT)
Co řeším - opět především WR:
V týmu teď mám: Bryant, Welker, Walter, Colston, Burress. Hodlám nasadit Welkera, dál ale nevím, zřejmě ale nenasadím Burresse. Takže:
Welker, Colston, Walter nebo Welker, Colston, Bryant.
Nebo ve FA je Tedd Jinn s dobrým matchupem, případně DeSean Jackson, Bryant Johnson nebo Matt Jones.
RB: MJD a k němu Parkera nebo Moora, pokud ale nebude jasné, kdo z nich bude hrát, tak možná radši Dunna. Nicméně PIT nemá úplně lehkej matchup, sice Pats v RB defense nejsou best, ale něco zachytí.
Ve FA ale leží Larry Johnson s dobrým matchupem, Darren McFadden nebo Ricky Williams.
Horší je, že už nevím, pokud budu brát FA, koho dropnout
Na TE Mám H. Milera, má nízké projected, ale myslím, že proti Pats něco uhraje. Ve FA je Vernon Davis.
Jinak můj soupeř má: McNabb, Grant, Gore, R.White, S.Smith, M.Harrison, T.Gonzales, Brown, Colts.
Je to přímý souboj o 1. místo v divizi (jsem první, proti druhému), nicméně pokud prohraju a třetí v divizi vyhraje, což je pravděpodobné, tak spadnu až na 3. místo. Máme to prostě vyrovnaný. Jistotu playoff ale ještě mít nebudu ani v případě výhry, Se stejnou nebo o jednu výhru horší bilancí je nás celkem 5 a bojujeme o 3 postupová místa.
Takže, opět díky za názory