Právě je pon 04. pro 2023 13:29:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 76  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 23. říj 2013 17:35:38 

Registrován: čtv 22. srp 2013 16:28:14
Příspěvky: 186
Pekne to řekl Doug,jedna z mala vyhod je,že Bills nemaji co ztratit,mužou jenom překvapit...ale i tak do tipovačky jasna dvojka!Rajchl napsal po draftu E.J who?....Sabres dnes hraji doma s Bruins,v americe to davaji jako wennsdey rivalry,tak uvidime...Thomasuv problem jsou spiš spoluhrači bych řekl.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 23. říj 2013 17:50:08 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Buff: Dneska hrajou Sabres v Bostonu. Budeš koukat? Já uvažuju o tom, že si nařídím budík na poslední třetinu, to si myslím, že by mohl můj organismus ustát, aniž by zareagoval nějakou náhlou mozkovou příhodou. Doufám, že něco uhrajou, protože se nebezpečně blíží k bodu, kdy i neochvějným optimismem posedlí fanoušci začínají trudomyslnět - o čem svědčí třeba to, že na stránkách Sabres je nejvíce navštěvovaný topic s názvem: Má někdo nějaký nápad?
Upřímně vzato, teď je pozdě na nápady. Do trejdů se asi nikdo nepohrne a i kdyby ano: hráčů, kterým se daří se nikdo zbavovat nebude a hráčů, kterým to momentálně nejde - těch máme svých dost. Máme řadu výborných hokejistů, akorát že jich potřebujeme ještě víc, protože naši soupeři je mají.
Takže jeden nápad by tu byl: nehledat žádné nápady. Zatnout zuby, nekoukat do novin a na tv. Vyříkat si pár věci mezi sebou v týmu, aby tam fungovala alespoň náznakem elementární synergie a jít zápas od zápasu. Co taky jinýho? Sestoupit nemůžeme, v nejhorším budeme hrát před poloprázdnou halou bučících diváků, kteří budou dávat 60minut čistýho času najevo, že jim muselo úplně přeskočit, když si pořizovali sezónní lístek a že příští rok určitě ušetří, protože budou o jeden rok chytřejší. No nic, budu držet palce - ostatně jak jinak.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 23. říj 2013 18:06:03 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Jestli vsadíš na Bills, tak si myslím, že jdeš dost do rizika. Ti nás tam sežerou zaživa. Ačkoliv bilanci u nich máme slušnou. Brojit na zápas proti Svatým začnu až zítra, dneska jsem si chtěl jít zaposilovat, ale nešlo to. Tak jsem si chtěl jít alespoň zaběhat, ale taky to nešlo. Chtěl jsem tedy na procházku a ani to nešlo. Tak jsem chtěl být užitečný doma, ale nedokážu ani stát na nohou. Teď sedím u počítače a už mě to sezení unavuje. Půjdu si lehnout a budu koukat na Batmana na HBO. Uvidím, jak dlouho to vydržím!
Hm, právě jsem zjistil, že zprávy mohu upravit v editoru, takže se připrav, že každá zpráva se teď bude hemžit smajlíky a bude v různých barvách.
O Sabres budu psát modře. ;)
O Bills budu psát červeně. :P Ale jen někdy. :D
Tohle fakt nemá chybu.
No a na doktora se nezlob. Myslím, že Emanuela znal, ale třeba ho náš výběr prostě překvapil. Ostatně uvidíme, jak to celkově s těma našima QB dopadne. Tadeáš pořádně svými výkony kalí vodu a tým je s ním hodně spokojený - to je na těch klucích vidět.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 24. říj 2013 3:17:33 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Buff: Nevím, jestli se díváš na ten Boston. Už prohráváme o dva góly a před chvílí Scott sestřelil úplně nesmyslně na půlce hřiště jejich hráče a dostal bůra. Dneska naši už asi nevyhrajou a obecenstvo začíná být velice podrážděné. Naši bojujou, jenže to v nhl umí každej - je potřeba přidat ještě hokejovou kvalitu. Věci, které naši předvádí v obraně jsou doslova udivující. Hm, právě jsme dostali pátý gól. Půjdu ještě spát, co taky jinýho mám dělat?

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 24. říj 2013 16:05:04 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Do SuperDoomu proti Saints - pojďme si pro 4-4.

Nastává úžasných 14 dní. Nejprve srážka se zkázonosnými ranaři Saints a pak elektrizující zápas proti neporazitelným Chiefs na našem už beznadějně vyprodaném stadionu. FANTAZIE!
Tak strašně se těším, že se bojím, abych vůbec dožil. Tyhle zápasy nám asi nevylepší zápis, ale lepšit se můžeme jenom tak, že si budeme klást stále vyšší a vyšší cíle. A proč naše chlapce odepisovat ještě před tím, než zápasy začaly.
Jasně, v těch zápasech asi přijde temno, mračno, hromy a blesky. A potom možná přijde zklamání a tma. Ale jestli mohu mluvit jen za sebe - já občas dostanu strýčkovskou náladu ze Saturnina a jdu ven na déšt, abych byl co nejblíže hromům a bleskům. Budí sice strach, ale zároveň jsou démonicky krásné a jsou slyšet. Strach a krása v jednom a z toho zklamán být prostě nemohu. A jestli přijde tma, tak prostě bude tma. Jak jinak můžeme uvidět hvězdy než za tmy. A my je v týmu máme - už se začínají blyštět. SuperMario W, Manny Lawson, Kiko, Freddie, Spilka a Tadeáš......

Strašlivě se těším.

Držte při sobě, držíme při vás, jdeme na to Bills!

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 24. říj 2013 16:22:24 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Do SuperDoomu proti Saints - pojďme si pro 4-4 - 2.



Tak nejprve se musíme prokousat základní statistikou a pak přijdou na řadu vychutnávky.

BILLS AND SAINTS se utkávají v NEW ORLEANS
The Buffalo Bills pocestují do New Orleans ke svému druhému v řadě venkovnímu zápasu, který se uskuteční v neděli 27.října. Výkop bude v 19 hod CET. Nedělní zápas bude desátým vzájemným v regular season mezit Buffalo and New Orleans s prozatímním skóre Saints vs Bills 5-4 .

Pokud by Buffalo v NO vyhrálo, znamenalo by to:
• Přerušení třízapasové šnůry proher se the Saints
• První vítězné venkovní dvojutkání v řadě poprvé od roku 2009 (Weeks 6-7)

BILLS-SAINTS REGULAR SEASON SERIES
• Celkové skore:4-5
• Bills venku at Saints: 3-2 !!!
• Poslední zápas Bills venku: 10/2/2005, L 7-19
• První zápas celkově regular season meeting: 11/4/1973, L 0-13 at New Orleans
• Poslední zápas celkově: 9/27/2009, L 7-27 at Buffalo

BILLS-SAINTS SERIES
Buffalo and New Orleans se potkají v základní části celkově po desáté. The Bills jsou 4-5 v předchozích devíti střetnutích proti Saints. Tento zápas bude už celkově šestý, kdy se Bills vypraví do New Orleans a jejich zatímní skóre tam je plusové (3-2).

Držte při sobě, držíme při vás, jdeme na to Bills!

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 24. říj 2013 16:59:16 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Do SuperDoomu proti Saints - pojďme si pro 4-4 - 3

Jako vždy předkládáme power ranks a tentokrát využijeme skutečnosti, že tu hlavní práci si s tím dal už Chris Brown, aby se pochlubil, jak Bills šplhají poctivě směrem nahoru /no uvidíme, jak nám ten šplh vydrží po tomto dvojutkání/.

Bills šplhají power rankings
napsal Chris Brown on October 23, 2013 – 10:13 am


My všichni můžeme mít jiný názor na skutečnost, co představují Power Rankings a že to vlastně není nic jiného nežli sbírka mínění někoho o tom, jestli jsou nějaké týmy lepší či horší než ty druhé. Mnohem důležitější pak je to, co se ve skutečnosti odehraje na hřišti. V každém případě ale Bills začínají postupně stoupat žebříčkem směrem nahoru.

NFL.com, Elliot Harrison – No. 21, posun nahoru o 5 míst
komentář:
Pane jo, koho by to jen napadlo před začátkem sezóny, že by Buffalo mohlo porazit Miami s Thadem Lewisem na místě QB a s tím, že C.J.Spiller získá ze 7 pokusů 7y? Bills každý týden předvádí bolestně strhující zážitek a uvidět jejich zápasy začíná být prostě nepostradatelnou povinností.

Pro Football Talk – No. 20, posun o 2 místa nahoru
20. Bills (3-4; No. 24): Mario Williams hraje velmi dobře.

ESPN.com – No. 21, nahoru o 4
Mario Williams nyní uhrál dvojnásobek toho co v předchozích dvou sezónách u Bills, tedy něco, co se mu podařilo pouze 2x v barvách Texans.

USA Today – No. 17, posun nahoru o 7
Mario Williams se konec konců začíná opravdu vyplácet

CBS Sports, Pete Prisco – No. 24, posun o 4 nahoru
To bylo skvělé vítězství v Miami. Obrana předvedla pár výborných her. Tadeáš díky tomu získal své první vítězství.

CBS Sports, Pat Kirwan – No. 23
Smekám klobouk, před Doug Marrone, že dal příležitost Thad Lewis, když nemůže hrát EJ Manuel. Teď platí, že se Emanuld může vrátit, kdykoliv to bude možné.

Bleacher Report – No. 20, posun o 2 nahoru
Legenda o Thad Lewis se začíná psát vítězstvím ve Week 7 nad Miami Dolphins, ale opravdový příběh píše obrana Buffalo Bills:

Vedena známými hráči jako Mario Williams, Kyle Williams and Marcell Dareus, obrana Bills už není jen skupinou bezejmenných. Platí však, že klíčoví playmakers jsou rookies Kiko Alonso and Nickell Robey, dva hráči o kterých nikdo, kromě hrstky informovaných ještě před rokem nic nevěděl.

Prvním rokem nováček coach Doug Marrone udělal úžasný kus práce, když tento tým připravil k tomu, aby byl schopen odehrát každý týden výborný zápas nehledě na to, kdo bude QB a jak bude tento QB zkušený. Marrone dokazuje, že je výborným plánovačem her a Bills z toho začínají profitovat.

FOX Sports, Brian Billick – No. 16, posun nahoru o 6
Thaddeus Lewis získal své první vítězství coby starterQB in the NFL, ale zásluhu na tom má hlavně obrana, která si vynutila tři turnovery, z nichž jeden byl zakončen TD.

Yahoo Sports, Frank Schwab – No. 22, posun nahoru o pět
Quarterback Thad Lewis nyní odehrál dvě výborná utkání za sebou. EJ Manuel asi získá svou pozici zpět až se vrátí, ale Lewis by mohl ještě udělat věci zajímavými v tomto ohledu.

SB Nation, Ryan Van Bibber – No. 21
The Bills na tom byli tak zoufale, co se týče druhého QB, že podepsali Kevin Kolb. A pak ještě Matt Flynn minulý týden. Ale hlavně tu byl Thad Lewis především. V Miami udržel míč v pohybu a pod týmovou kontrolou skoro celý zápas. Obrana a Dan Carpenter udělali zbytek práce. Teď to samé potřebují zopakovat proti Saints a Chiefs v dalších dvou weeks.

Pozitívní hodnocení, jedna věc ale platí pětinásobně, než jakákoliv chvála - rozhodne se na hřišti.


Držte při sobě, držíme při vás, jdeme na to Bills!

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pát 25. říj 2013 17:16:52 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Do SuperDoomu proti Saints - pojďme si pro 4-4 - 2.

BUF NO
W-L 3-4 5-1
Průměr body 22.7 26.8
Průměr obdržené 25.4 17.2
Doma 2-2 3-0
Venku 1-2 2-1
V divizi 1-2 2-0
V konferenci 2-4 4-0

Complete Standings
QB
Buffalo Compl.přihrávky% YDS TD INT
E. Manuel 56.7 985 5 3
T. Lewis 62.5 418 2 1

New Orleans Compl.přihrávky% YDS TD INT
D. Brees 66.2 1958 14 5

Běhy
Buffalo CAR YDS AVG TD
F. Jackson 86 380 4.4 5
C. Spiller 90 362 4.0 1

New Orleans CAR YDS AVG TD
P. Thomas 59 188 3.2 0
K. Robinson 26 137 5.3 1

Receiveři
Buffalo REC YDS AVG TD
S. Johnson 26 315 12.1 2
R. Woods 21 298 14.2 2

New Orleans REC YDS AVG TD
J. Graham 37 593 16.0 6
D. Sproles 32 366 11.4 1

Team ofenzíva průměr
celkem Yards BUF 333 NO 398
Yards Pasem BUF 193 NO 311
Yards Během BUF 140 NO 87
TEAM DEfenzíva průměr
Yards celkem BUF 380 NO 338
Pass Yds Allowed BUF 257 NO 224
Běhy Yds Allowed BUF 124 NO 114

Saints mají vynikající čísla. Bude to hodně těžké.


Držte při sobě, držíme při vás, jdeme na to Bills!

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: sob 26. říj 2013 3:13:40 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Sabres: konečně opravdu zabrali. W na ledě Floridy je druhé v řadě venku. Jonas Enroth zachytal fantasticky a svůj první gól dal Rasmus Ristolainen. Sice to bylo hodně těsné a soupeř byl asi o něco lepší, ale o to víc se takové W počítá. Rozhodl Hodgson necelou minutu před koncem do prázdné branky při power play Floridy. Už dnes, tedy zítra hrají Sabres znovu. Takže další W?

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: sob 26. říj 2013 8:53:40 

Registrován: čtv 22. srp 2013 16:28:14
Příspěvky: 186
Dneska se snad už konečne podivam,podivej se jak Lucic trefil Millera,mezi Sabres a Bruins to pekne jiskři,přiště bude zase nejaka odveta...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 76  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Webmaster: cznfl@janpokorny.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz