Právě je pon 04. pro 2023 11:54:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 76  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: sob 14. zář 2013 14:15:45 

Hm, no jo, teď už chápu, že se na hokej svýho oblíbenýho týmu jen tak nedostaneš. Do Buffalo je to daleko a draho i na otočku. To by se ti permice jako mám já na BTL asi nevyplatila. Mám trochu výčitky svědomí, protože pro mne ještě sezóna NHL nezačala, takže nevím o změnách v týmu a ani přípravě vůbec ale vůbec nic. I když vím, že už se to blíží, dost to zanedbávám.

PříspěvekNapsal: sob 14. zář 2013 14:42:42 

Zustali jenom Vanek a Miller,nic moc posily,hodne mladych...bude to težka sezona,ješte k tomu do divize přibyl detroit....

PříspěvekNapsal: sob 14. zář 2013 15:26:34 

To je zajímavý, viď, že to na Vanekovi už druhý rok staví. Předloni pustili tolik dobrých hráčů, že jsem byl celkem rád, že se z NHL nesestupuje. To že k nám přechází Detroit jsem vůbec nevěděl.
No jo - mladý. Předpokládám, že budou chtít postavit perspektivní tým, se kterým za pár let budou hrát Sabres o pohár (ne že by to bylo něco úplně originálního, co ostatní ještě nenapadlo).

PříspěvekNapsal: sob 14. zář 2013 17:34:24 

Uplne jsme zapomneli na Bandity,ti jsou hodne uspešni v NLL....Dneska hraje univerzita Buffalo,minulej tyden dostali peknou nakladačku...

PříspěvekNapsal: sob 14. zář 2013 18:55:47 

Myslíš jako v lacrossu? To se dost nechytám. Začínám se stydět - máš docela přehled. O těch nevím ani zbla.

PříspěvekNapsal: sob 14. zář 2013 19:17:38 

Jasne,myslim že čtyřikrat vyhrali,maji dobry logo,občas hravaji v hale Sabres...jak se lita do Buffala?kolik by stal cely vylet?

PříspěvekNapsal: sob 14. zář 2013 22:20:02 

Pár peněz to stojí, ale je to svátek. Já platím kolem 30 tis za topení, pak utratím spoustu dalších peněz dost zbytečně. Mně se v tomhle líbil fotbalista George Best: "Utratil jsem spoustu peněz za ženský, chlast a zbytek pak za úplný zbytečnosti." Beru to tak - život je krátkej (to se tebe netýká) a prodlužujou nám ho jen zážitky. Já prostě jezdím na sportovní události. V Anglii fandím Nottinghamu Forest ve fotbalu a každý rok jedu alespoň na jeden zápas. Pak jsem jezdil hodně na boxy - Chrise Eubanka, Herbieho Hida, Charlese Bruna z Anglánů a pochopitelně i do Ameriky. To je dálka, protože to je většinou L.V., Reno nebo L.A. - nic na východě.
Jestli se rozhodneš jet - neváhej. Nekoukej napravo-nalevo. Jdi do toho.
Já letím vždy s KLM. Pha-Ams, pak Ams-Chicago nebo Ams-NY. Pak vnitrostátní - to jich lítá hodně a není problém s rezervací. A vůbec to není drahý. Jednou jsem jel autobusem, ale to už nikdy. Mám tam u koho zůstat a prakticky se o mne starají, ale jinak je tam poměrně levný ubytování a nejdražší je ta cesta. Já tam většinou ještě něco koupím, abych to netahal nechám si to poslat. Knížek o Buffalo Bills a NFL mám odhadem - já to ani neodhadnu - prostě hodně. Zdaleka je nemám všechny přečtený. Třeba knížku The Belichick Factor od Michaela Holleyho mám ještě v igelitu. Nebo Undefeated: Inside The 1972 Miami Dolphins´Perfect Season od Mika Freemana ta je koukám taky v županu. Od Mika Freemana mám knížek několik a ty nemaj chybu. Třeba Bloody Sundays: Inside The Rough-And-Tumble World of The NFL tu mám zase úplně ohmatanou - ta mě fakt dostala. Ale jinak mám logicky hlavně knížky o Buffalo Bills.
No abych to dokončil, kupuju samozřejmě víkendovou letenku celkem na tom nechám se vším všudy tu 30. Možná 25. Možná, možná 20 - ale s míň určitě nepočítej. Jasně, že v novinách narazíš na ceny Pha-Chicago od 5.000 zpáteční, ale mám zkušenost že tzv. letenky od - neexistují. Tak asi tak.

PříspěvekNapsal: sob 14. zář 2013 22:29:47 

Na ty Banditský lacrossisty se teda budu muset podívat.

PříspěvekNapsal: ned 15. zář 2013 5:57:12 

k

Naposledy upravil Slavek J dne stř 08. pro 2021 7:06:55, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: ned 15. zář 2013 6:56:04 

Taky Panthers moc neuznavam,ligu hraji chvilku a jsou z jihu,libi se mi fotbal ve snehu a v mrazu...Mario Wiliams hraje 100 zapas v karieře,za tři sacky by neškodily....už aby to začalo nejhorši je čekani!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 76  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina