hop: ja som premýšľal že by to bolo pokračovanie tej našej ligy (CSF) rozšírená na 1 ligu a druhú ligu (alebo Pro League, AAA-League - podobne ako je to napr na GLB, alebo na divízie; to je v podstate jedno...). no a postup by fungoval klasicky, najhorší z prvej vypadávajú a najlepší z druhej postupujú... pri 10 formáte by tento počet byť 2
mrkni napríklad k maďarským kolegom ako to majú doriešené... aj keď in nerozumiem ani fň vyzerá to zaujímavo, aj keď 16 teamov v jednej lige je už podľa mňa nehrateľné
http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewforum.php?id=34a hop... do koľkých líg si sa vlastne zatiaľ prihlásil? keeper a túto by si kľudne zvládol...
pompey: máš na neho kontakt? alebo stránku kde by som ho našiel?
orlando: CZNFL by bola národná, naša liga tu z fóra + pár fanúšikov mimo ktorý by sa prihlásili.. ja nikoho prehovárať nebudem, verím že keď sa to rozbehne tak bude dostatok hráčov aj na viac líg...

. napríklad do prvej ligy by som na túto sezónu rátal s veteránmi (flanky, hop, pavelBa, iamwhite, dan09 a ja) a s hráčmi o ktorých viem že sú aktívny a nestane sa niečo podobné ako v MLB (asistent, Pompey, fajkar a ty

)... to by mohlo byť zloženie prvej ligy...
flanky: asi som sa na začiatku trochu zle vyjadril... tento projekt by mal byť
hlavne pre hráčov tu z fóra... tá rookie liga nieje zlý nápad, ale to všetko záleží od toho koľko hráčov sa prihlási.
k tomu náboru hráčov... ja nebudem extra hľadať. na fóra kde chodím napíšem že niečo takéto existuje a kto bude mať záujem tak si zahrá kto nie nie... keď nás bude len 12, tak v poriadku, urobíme len jednu ligu... a keď budem len sám tak liga nebude