flanky píše:
Budu objednavat ted uz najisto z Yahoo Sports, takze pokud by jste meli zajem se nekdo pridat, tak mi napiste. Na ucte mam urcity obnos penez, ale pokud by vas objednavalo vic lidi, tak by to nestacilo a potom by jste mi museli poslat penize predem, plus nejaky penize na postovny...
Podivejte se na Yahoo Sports co tam maji a pokud byste meli zajem, tak se podivejte i jestli je zbozi skladem. Postovne z USA cini 19,95 USD, mozna i plus nejake Taxy... to se uvidi. Doba dodani cini 2-5 tydnu.
Piste pres PM nebo sem... nejak to domluvime
Zdar. Uz jsem nekolikrat veci z USA objednaval, tak ti muzu pomoct a neco rict k tem taxam.. 20$ postovny se mi zda hrozne malo, takze s tim bych moc nepocital, realny je tak 50 a vic. Podle toho kolik toho bude a jaka bude vaha.
Dal pocitej s DPH 19% a pak kolem 10% CLO. CLO se pocita pokud je celni hodnota vetsi jak 10k Kc. Do 10k to odpada. Pro jednoduchost pokud neco objednvas tak pocitej s cenou ty veci o cca 40% draz nez je na eshopu v USA.
Urcite bych si taky overil jestli posilaj do CR, protoze tech firem co posilaj k nam moc neni..
Uplne nejlepsi je rict nekomu kdo tam jede aby ti to privez, to mas pak za sranda peniz
..