Jo, přesně tak, viděl jsem ten zápas s Green - hrál se na našem hřišti v Orchard Parku a Mack byl podle mého zkrátka nejlepší na hřišti. Čistě teoreticky ještě šanci mají, ale je to skoro utopie, protože by to vyžadovalo prakticky přesné výsledky i jiných týmů, což téměř nepřipadá v úvahu. Naopak, kdyby Falcons porazili, tak by postup byl poměrně reálný, protože ostatní týmy nám vzájemnými výsledky hodně nahrály. Mne na zápas s Dolphins vysloveně zvou Ronny s rodinou, jinak bych o tom vlastně letos ani neuvažoval. Tedy pochopitelně mě zvou na návštěvu, ale spojenou s fotbalem. Také bych chtěl moc vidět Moma, protože už příležitostí k tomu moc mít asi nebudu, je starý na cestování a do Evropy už se určitě nedostane. Dříve jezdil pravidelně do Nottinghamu, odkud jako rodina původně pochází. Momo od 60tého roku vynechal jen asi pět utkání Bills a i teď chodí pravidelně, pokud vím, i když už na tom zdravotně není moc dobře. Letos mu bylo 72 let. V hlavě to má ale srovnaný. Pro mne je to ale těžký - peníze na cestu, peníze na útratu, koupit dárky - to je vůbec problém. Už mě totiž nic nenapadá. Kdybych mohl propašovat deset kilo plnotučné hořčice, bylo by vystaráno, protože je to nejlepší hořčice na světě a můžou se po ní utlouct. No, abych to zkrátil. Mně se letos ani moc nechce. Prachy, starosti a žádná šance hrát o play-offs. Ale uvidíme, třeba se rozhodnu jinak. Zatím Ronnymu píšu, že o tom vážně uvažuju.
Ten postupový klíč je jednoduchý, tedy skoro. Z každé divize jeden tým jako vítěz a z každé konference dva další nejúspěšnější týmy. Při shodách rozhodují vzájemné zápasy a pokud je to zase plichta, tak rozhoduje koeficient obtížnosti vyhraných /odehraných/ zápasů. To je zhruba všechno - no je tam pár dalších vychytávek, ale takhle to v hrubých obrysech stačí.
_________________ Go!Go!Buffalo!
|