takze pani, potrebujeme sa dat kvoli flagu co najskor dokopy....chceme nieco natrenovat, nastudovat playbook a patricne sa pripravit...preto by som rad keby ste sa vyjadrili k mojmu napadu:
Chcel by som aby sme zorganizovali mensi kemp, resp sustredenie na nejake 2-3 dni priblizne, jedna-max dve noci v nejakom penzione, ktory ma k dispozicii sportove zariadenia...jednalo by sa teda o nejaky vikend aby ludia co pracuju nemuseli brat dovolenku teda...
takze vybrat datum to bude najskor chciet:
vikend 30.7. pada, pretoze uz sa hra kvalda
vikend 23.7. radas a spol su na vode, tiez pada
vikend 16.7. je den po finale CLAF, je to sobota, zapojila by sa aj nedela, popripade odchod pondelok rano...
takze potrebujem od kazdeho jedneho kto ma zaujem zucastnit sa flagu, aby sa vyjadril ci vikend 16.7. -17.7. ma cas... zaplatili uz hop, fejk, top, orli, radas, snad sa prida aj milkac, otazne je co ostatny? apelujem este raz, kazdy teda nech sa k tomuto datumu vyjadri nech vieme ako sme na tom s poctom ludi!
nakoniec by este ostalo miesto, hladame teda napr penzion co ma sportove zariadenia a nikoho financne nezatazi...napr:
[url]
http://www.j-morava.cz/ubytovani/dovole ... Z3423.html[/url]
. Penzion je ideálním a klidným místem pro rodinnou dovolenou, nejrůznější setkání, jazykové kurzy, podniková školení a sportovní soustředění. Přímo vedle penzionu se nachází nově vybudované fotbalové hřiště s umělou trávou 3. generace, multifunkční hřiště (tenis, fotbal, nohejbal, volejbal, basket, atd.), venkovní vyhřívaný bazén, dvě beachvolejbalová hříště vedle penzionu, blízký krytý bazén a nedaleký bowling zajišťují bohaté sportovní vyžití. ak mate tip na nejaky lepsi penzion, co sa vam viac pozdava, kludne napiste, tento som hodil ako prvy co som nasiel...