hop píše:
Sorry, ale flanky rozesílal maily přímo z ligy, to že je nečteš je tvoje blbost. Že je draft 25.8. se vědělo asi tak měsíc. Na chatu o tom mluvíme poslední dobou skoro pořád. A sorry, ale že ses na to vybodnul je prostě fakt, stačilo jenom číst maily. Všichni ostatní to zvládli...
dan09 píše:
Sorry uznávám, že na chatu netravým moc čas, resp. nejsem tam skoro vůbec..
dan09 píše:
..přišlo na mail od espn, ale toho mi chodí kvanta, že všechno zdaleka nečtu.
dan09 píše:
..uznávam chybu a na nikoho to hazet nechci.
hop píše:
Co se týká toho jestli tě vyřadit nebo ne, to záleží jen na tobě, pokud tě to už nebere, a myslíš si, že se tomu nebudeš věnovat, tak pak seženeme někoho, kdo tvůj tým převezme. Pokud hrát chceš, a budeš aktivní, tak s tím problém nemám, a asi ani nikdo další.
dan09 píše:
...sere mě to dost , že mi utekl draft..
hop píše:
Ale fakt že prostě nejsi na draftu, navíc v Keeperu, to je trochu blbý. Ono přijít na fórum, a zeptat se, to tě stojí asi tak minutu. Já taky nevím co dřív, ale když mi o něco fakt jde, čas si udělám.
dan09 píše:
...ptal jsem se tu na chatu minulý týden, když tu byl Flanky, jak je to z drafty a odpověď jsem nedostal.t..
hop píše:
Jen poznámka - posílal jsem ti přes PM nabídku k trejdu, a na tu jsi mi odpověděl skoro po 14 dnech, tak nevím, co by PM zmohla, když je stejně čteš jednou za čas. (A to standardně chodí upozornění na e-mail, takže to máš buď vypnutý, nebo nečteš ani maily? Tak pak fakt nevím, jak tě kontaktovat...)
Na tohle jsem tedy ještě neodpověděl, tedy: PM mam na mail zapnutý a na přelomu leta jsem byl na dovolený a internet jsem fakt neřešil..
Nicméně nechci aby to vyznělo, že jsem na tebe nasranej, to vůbec, jen mě to včera vytočilo, když jsem zjjistil, že jsem nestihl draft a ještě k tomu jsou tu doměnky, že jsem se na to sprachsprostě vysral, ale pokud si to někdo bude myslet, tak je to jeho věc a já už s tím nic neudělám. Jinak Keeper hrát budu stejně, jako jsem všechny FF hrál doposud.