Právě je pon 04. pro 2023 13:30:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 76  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: stř 30. říj 2013 20:22:14 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
10/30/2013 Do týmu jsme vzali DT Stefana Charlese. Měl by být náhradou za vyřazeného Jay Rosse.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 31. říj 2013 7:31:17 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Blíží se víkend a samozřejmě je zapotřebí se rozhlédnout, jak to vypadá konkrétně s naší marodností. V první řadě všechny znepokojuje zdravotní stav našeho QB Lewis. Thad Lewis netrénoval ve středu. Podle vyjádření trenéra Marroneho na tiskovce je jeho start ve status 50-50. Trenér byl také dotázán, který z našich QB, by ho nahradil. Oba naši QB Jeff Tuel i Matt Flynn se připravují tak, aby byli schopni plně zasáhnout do hry a oba se připravují na roli startujícího QB. Až v sobotu pak trenér určí, též v souvislosti se zravotním stavem Thada Lewise, který z obou hráčů by našemu týmu spíše pomohl z hlediska taktiky k vítězství nad Chiefs.
Můj osobní odhad je tento:
Nastoupí Thad Lewis - 60 procent
Nastoupí Matt Flynn - 30 procent
Nastoupí Jeff Tuel - 10 procent


Ve středu netrénovali tito hráči:
QB Thad Lewis – nabouraná žebra po těžkém hitu
WR Stevie Johnson – kyčelní svalstvo
RB Fred Jackson – koleno
DT Kyle Williams – achilovka

Ve středu omezeně trénovali
RB C.J. Spiller – podvrtnutý kotník
QB EJ Manuel – kolenní vazy
WR Marquise Goodwin – loket
LB Manny Lawson – podkolenní šlachy
G Kraig Urbik – koleno

Podle mého názoru bude honit Marrone každého hráče do pole, takže předpokládám, že ze všech těchto uvedených hráčů, nastoupí nakonec většina k utkání. V neděli ráno budeme vědět víc.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 31. říj 2013 7:56:06 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Tak a teď tady máme velice zajímavé údaje, které se týkají druhé poloviny soutěže a prognózování našich výsledků v ní. Právě naše zápasy v druhé polovině mě stále ještě drží při naději, že se můžeme porvat o postupové místo do play-off.

Pokud se podíváme na tabulku, které determinuje obtížnost utkání v 2.půlce soutěže a to přihlédnutím k síle /skóre/ soupeřů, určené výsledky z první poloviny, máme jeden z nejvýhodnějších rozpisů nadále schedule v celé nfl. Tuto tabulku připravil Mike Sando z ESPN, převzal jsem ji z našich stránek.

1. Lions .345
2. Packers .403
3. Seahawks .407
4. Bills .417
5. Bengals .421
6. Jaguars .424
7. Titans .433

Doma budeme hrát s divizními soupeři a také třeba již teď s Chiefs, nicméně tato skutečnost je vyvážena zápasem s Jaguars.

Naše zápasy venkovní pak by měly být teoreticky ještě nadějnější, protože v této "kategorii" máme dokonce nejsnažší schedule mezi všemi týmy v nfl.

1. Bills .267
2. Redskins .267
3. Dolphins .300
4. Lions .345
5. Cardinals .400
6. Texans .400

Tak uvidíme. Američané si hodně zakládají na statistice, ale nakonec bude potřeba všechny předpoklady doložit na hřišti. V opačném případě je veškerá statistika úplně k ničemu.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 31. říj 2013 19:19:12 

Registrován: čtv 22. srp 2013 16:28:14
Příspěvky: 186
Taky jsem si řikal že maji lehky los,nejtěžši zapas hraji vlastne v poslednim kole na Patriots..uvidime co s toho vykouzli...Dnes Sabres doma s Rangers,koho jineho porazit když ne je,taky hraji nic moc...co si pamatuju tak to je nejhorši vzstup do sezony....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 31. říj 2013 19:40:36 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Přesně, Rangers musí porazit. Budu se dneska dívat, tak čekám, že se naši předvedou a budou mi kompenzovat noční vstávání a to, že jsem pak v práci jako zombie.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 31. říj 2013 20:30:06 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Máme tady polovinu sezóny, skóre 3-5 a je tedy načase bilancovat. Velká bilancování se teprve dostanou na řadu, my se podíváme na to, jací hráči byli na stránkách sb.nation určeni jako nejlepší z našeho týmu. Tady je tedy 5 nejlepších našich hráčů. Pochopitelně, že každý fanoušek může mít jiný názor.
5) RB Fred Jackson
Byl považován za hráče za zenitem. Bylo předpokládáno, že bude hrát druhé housle. Prostě proto, že vždy se tak nějak předpokládalo, že je určen k tomu, aby hrál druhé housle. Pro rok 2013 byl považován za hráče, který má především doplňovat C.J. Spillera. Nakonec je to ale právě Jackson, kdo především vede běhovou ofenzívu Bills místo Spillera. Jako 32letý veterán předvádí big plays. Jackson předvádí, že je stále tak dobrý, jako vždy byl. Potvrzuje, že právem získává cenu po polovině soutěže MVP. Je potřeba ještě dodat, že vyrovnal svůj osobní rekord šesti rushů pro touchdowns v osmi zápasech.
4) DL Kyle Williams
Zvykli jsme si na to, že Williams hraje na vysoké úrovní – pokud byl zdravý – byl vždy velice dobrý v několika posledních sezónách – ale tentokrát se zdá, že hraje zatím svou nejlepší sezónu své kariéry. Vypadá to, že by mohl překonat obě svá kariérní maxima – a to počet tackles (76celkem; 38 zatím v této sezóně) a počet sacks (6 celkem; 4 zatím v této sezóně).Je velice stálý a jeho výkony jsou předvídatelné, zůstává základním stavebním kamenem Buffalské defenzívy. Nikdy nikde nikdo neřekl nic o tom, že by tento chlapík nebyl schopen plnit jakoukoliv roli jakéhokoliv obranného schema.
3) OLB Mario Williams
Konečně se začíná vracet něco z investice, která se přiblížila sumě $100 million, a kterou za tohoto hráče Bills zaplatili v březnu 2012. Williams momentálně figuruje na druhém místě v celé NFL se 11 sacks, a nikdo by nemohl být příliš překvapen, pokud by byl v ohrožení klubový rekord Bruce Smithe, který ho stanovil na 19, pokud by Mario udržel nastavené tempo. Mario stále není výrazným faktorem v protiběhové hře obrany, ale vykonává vynikající práci v protipasové hře obrany Mika Pettina.
2) DL Marcell Dareus
Dareus došel do nejlepších let své kariéry. Porval se úspěšně se zraněním a do této fáze je pravděpodobně nejlepším defenzívním linemanem v sestavě Bills. Při tomto tempu by překonal svá kariérní statistická maxima. Už nyní zaznamenal 38 tackles (jeho předchozí nejvyšší počet byl: 43 v sezóně 2011) a také 4 sacks (zaznamenal vždy 5.5 ve svých prvních dvou sezónách), s jeho nasazením se jasně zlepšila také hra celého týmu. Po dvou dobrých začátečnických sezónách se bývalá celková 3 draftu dostává do třetí sezóny. Nyní musí prokázat, že je schopen produkovat své výkony proti vzrůstající pozornosti blokujících hráčů tak, aby dosáhl na ještě vyšší úroveň.
1) LB Kiko Alonso
Samozřejmě, že vstup Alonsa provází řada superlativ, ale to neznamená, že se hned ve své první sezóně stane legendou NFL. Na druhou stranu se dá velice jednoduše dokázat, jak cenný byl pro Bills jeho příchod do týmu. V sezóně zatím odehrál obrovské penzum 603 snaps a má všechny statistické parametry hráče pro play-off. Zaznamenal 81 tackles (druhé místo v NFL) a 4 interceptions (dělené první místo v NFL), 1 sack, forced fumble a fumble recovery; tyto údaje ho jasně předurčují k získání Defensive Rookie of the Year. Co je ale úplně nejdůležitější – Bills získali mladého, aktivního, atletického, pohyblivého a přizpůsobivého linebackera, kterého tak nutně postrádali po odchodu Londona Fletchera coby volného agenta v sezóně 2006. Nalézt takové linebackery je obtížné – takové, kteří jsou stálí ve výkonech a hrají na vysoké úrovni. Alonso toto vše splňuje již jako rookie. Už nyní je výborný profesionál, ale těžko můžeme nyní odhadnout, kam až může během své kariéry dojít.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: čtv 31. říj 2013 20:41:41 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
A máme tady zase BLOOD :evil: BOWL - americký fotbal ve světě fantazy!

Nejen NFL, ale také BloodBowl má své zářné hvězdy - tady je první z nich:

MORG 'N' THORG
Former Star Player of Chaos All-Stars For all their bizarre magic and weird rites, the Chaos All-Stars
are very popular with the Blood Bowl-watching public. This popularity is due, at least in part, to the success of their hulk-like big guys such as Ogre blocker, Morg 'n' Thorg. While we think his name is written that way, Morg is unable to actually write his name (using only a bloody fist print on most contracts). As a result each
Blood Bowl record book spells Morg's name based on how it sounds when Morg says his name and interviewing him is often a risk filled event. Thus Morg's name has been spelled over a half dozen ways in the Blood Bowl record books. Morg or 'The Ballista' as tongue-tied commentators have nicknamed him, is a huge,
lumbering juggernaut of a player. With his half-shaven head and grim, tusky visage he looks very frightening, but off the pitch he's as gentle as a lamb and a great hit with children. As a result of his awardwinning series of road safety adverts, accidents have been cut by more than a quarter, and he's sold more soft toilet paper than anyone in history!
On the Blood Bowl pitch, though, Morg is the accident; at least, he always leaves the objects of his tackles looking like they've been in a road smash! His play tactics are effective in their simplicity - either he bludgeons his way through the opposition and scores, trampling everyone in his way; or he gives the ball to one of his Goblin teammates and throws them into the end zone to score! Club historians still aren't quite sure where Morg came from; legend has always had it that he simply walked into a practice session one
day and signed himself up. Wherever he came from, he was a natural Chaos All-Stars player, being both calculating and cruel, and blessed with a brutal-looking exterior. He's always been very shy of revealing
details of his personal history to sports reporters, and has been known to demonstrate his shyness to the more irritating of them. Incidentally, by using only a pencil sharpener, three carrots and a small desk lamp,
Morg persuaded Nikk Three-horn to make him the only player in the history of the game to be elected to the Hall of Fame before he had retired from the game.
After helping the Chaos All-Stars win the Chaos Cup for the third time in a row in 2497, Morg was approached by Goblin agent, Gimmy the Geek, with an offer to turn to the lucrative world of freelance playing. Morg almost bit Gimmy's head off rather than talk to him until Gimmy showed Morg that he had five teams already willing to offer him almost half a million gold pieces to play for just one game! Morg begun offering his services to ANY team that will pay his enormous fee (although an incident with Coach Tomolandry means he no longer works for teams that use necromantic magic.) Between his advertising
contracts and his freelancing fees, Morg has become the richest player still playing Blood Bowl and his piles of gold keep growing.
Height: 7 ft 11 in Weight: 390 lbs
Position: Blocker; former Team Captain
Career Totals: 50 passing touchdowns, 50 rushing touchdowns, 617 kills/serious injuries inflicted
Awards: 46 Most Valuable Player Awards. Services to Organ Transplants Medal 2479, 2491. Anti-violence
Watchdog Committee Worst Tackle of the Year 2479, 2480, 2485, 2486, 2491. NFC Player of the Year 2485. Chaos Cup winners medal 2471, 2487, 2493
Spike! Magazine Star Player Rating: 692 points

Vážně velice dobrý hráč, 100 touchdownů a 617 zabití protihráčů /a spoluhráčů - to se občas může přihodit/.

Ovšem zaplatit mu dost peněz a pořídit si ho do týmu není levná záležitost. Raději si vychovejte svoje vlastní hvězdy ve svém vlastním týmu, přijde vás to mnohem levněji a dokážete z nich udělat srovnatelně dobré hráče a prvotřídní zabijáky.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pát 01. lis 2013 1:58:00 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Tak jsem vstal, abych se podíval na hokej. Sabres hrají v NYC proti Rangers. Sotva jsem to pustil, už jsme měli obrovskou šanci, zároveň nám komentátoři oznámili, že Sabres ve dvou prvních třetinách přestříleli soupeře 18-9. Zmocnilo se mě příjemné tušení, že to dnes bude dobré. Bohužel ale ne. Připomnělo mi to situaci, kdy jsem jednou šel v práci na test z angličtiny v polygrafii. Byl to ten typ testu, kdy se ze tří možností vybírá jedna, takže nebyl důvod, abych přiznal, že jsem se vůbec nepřipravoval. Skončili jsme práci na testech, lektor to oznámkoval a pak začal číst výsledky: Začal větou - všichni test udělali úspěšně - paralela na hokej Sabres přestříleli soupeře 18-9. Jeden test jsme bohužel museli vyřadit, protože z 18 dotazů nebyl ani jeden zodpověděn správně..... Sabres prohrávají po dvou třetinách 0-2......
Úžasné, jak mě Sabres dokážou naštvat hned v prvních sekundách po půlnoci.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pát 01. lis 2013 2:22:04 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Reklama. Piju kafe, co taky jiného? Jediný nápoj s prokázanou schopností resurekce. Naši měli 3 obrovské šance - Ott, Foligno a také Stafford. Zůstáváme na skóre 0-2. Otřesné

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fanoušci Bills
PříspěvekNapsal: pát 01. lis 2013 2:54:38 

Registrován: stř 11. zář 2013 8:00:06
Příspěvky: 449
Bydliště: Liberec
Naši odehráli poslední třetinu opravdu výborně, ale gól nevstřelili. Šance měli, největší asi Ennis v power-play, ale Lundquist byl vynikající. Navíc jsem se dozvěděl, že jsem asi neměl pořádně nabootované funkce, když jsem přicházel k počítači a rozuměl, že naši přestříleli Rangers, protože náš brankář čelil 44 střelám celkově, zatímco brankář Lundquist pouhým 26.
No nic, příští zápas snad předvedou lepší výkon všichni - naši hráči i moje sluchovody.

_________________
Go!Go!Buffalo!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 76  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Webmaster: cznfl@janpokorny.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz