panove ja som po vcerajsom zapase nemohol do pol tretej ani zaspat...a to som mal budicek o 06-20 ...proste bol som tak sklamany z toho vysledku...pred zapasom som nedaval svojim cowboyom ziadnu sancu skutocne...ale ked po tretej stvrtine vyhravali 3-13, tak som tomu vitazstvu zacal pomaly verit...ale potom co pittsburgh vyrovnal, som cakal ze tony spravy int.
nevim no co mam k tomu povedat...myslim, ze sme neboli od pittsburghu horsi, tiez nasa obrana pracovala skutocne dobre, ale rozdiel bol v tom, ze ben narozdiel od tonyho neurobil tolko chyb...
potesil ma choice, myslim ze celkom v poho zastupil barbera, ale chybala tomu jednac vec co dokaze len barber...proste ked je team na dne, ked uz sa zda ze sme bez sance, vzdy je tu barber, ktory to proste zobere na seba a namieri si to rovno do end-zony ...naviac s barberom by sme to tych poslednych 7 minut nejak ubehali
skoda....inac no poklona obrane pittsburghu.....tohle je team, ktory tento rok vyhra superbowl, a nebal by som sa na to i vsadit pekne peniaze....gratulujem flanky