Pompey píše:
To pak znamená že hraješ ligu s lamama
Tak jsou tu vsichni asi lamy
Pompey píše:
Já začínal s Basovo Fantasy footballem někdy v rozmezí 2002-04 přesně nevim kdy to bylo poprvý, začínali jsme s 6 hráčema na benchi na yahoo, po pár sezónách se to přesunulo na ESPN a pak na nfl.com, kde tenkrát došlo ke změně na 5 bench, já si toho všimnul nějak pozdě a tak hlasování, které proběhlo týden před draftem, a které vyhrálo navýšení zpátky na 6, bylo nakonec zamítnuto Basem, že už bylo prý pozdě
(Flanky mi v tomhle včera ohledně D-ligy připoměl právě Base
)
Další o se dá dělat s větším benchem je pojistka tudíš draftnete si CJ a jako 4.RB si vemete v tý době bezcennýho Ringera apod. s malym benchem jako 1. draftu, kterej draftl CJ jste ve waiveru poslední takže když se CJ v 1. weeku odrovná do konce sea šance, že dostanete aspon horší verzi RBka, ale furt schopnýho dělat body je nulová. Mínus velkýho benche je, když nemůže být omezení na pozice, pak opravdu dojde k situaci, že nebude ve FA vůbec nic
Takže dle mě je nejlepší verze na yahoo 6, toť můj pohled za léta fantasy footballu
Ten scoring jsme tu ve trech lidech resili skoro celej den a myslim, ze si pritom mozna byl i online. Presne to nevim, je to jen moje domenka. Dost dlouho jsme hledali dobry kompromis a nemyslim si, ze by byl dobry napad najednou zasahovat do nastaveneho systemu. Pokud mas zajem hrat, tak mi napis a pokud ne, tve rozhodnuti. Srovnavat se s Basem nemuzu, protoze Base je legenda a pravdepodobne prvni clovek, ktery bude uveden do Ceske sine slavy.
Tenhle Handcuff zvladaji lide uspesne i s 5BN.
hitman píše:
padlo tu niečo také ako že salary cap je spravodlivejšia liga... ok tak si spravodlivejšiu ligu urobme aj u nás. hrajme teda tú klasiku ale s auction draftom . myslím že drvivá väčšina z nás (ak nie všetci) to nehrala takže budeme na rovnakej štartovacej čiare. okrem toho to má rad výhod... za všetky uvediem iba to že môžte získať akéhokoľvek hráča bez ohľadu na miesto v drafte
Citace:
D
Fakt nevim co je nefer na normalnim draftu a loveni hracu z FA, jsou treba i lide, pro ktere je to jeden ze zakladnich stavebnich kamenu herniho stylu (treba JA
). Pokud chces, aby se vic draftovalo, tak k tomu lidi neprinutis. Ja sem v lonske fantasy rozeslal vic jak deset nabidek k tradu, dokoncil se jeden. Je to proste o lidech a ti pokud se boji tradovat, tak s tim nic neudelas.
Co se tyce Auction draftu, tak se proti tomu musim zasadne postavit proti! Nevim co je nefer na normalnim draftu, draftuje se preci v poradi, ktere se otaci a kazdy prokazuje sve znalosti, draft je mimochodem moje nejoblibenejsi cast fantasy. Auction draft jsme uz zkusil (jde to v Mock Draftu) a nejak mi to teda dvakrat neprirostlo k srdci.
Takze moje volba je default fantasy s QB, RB, RB, WR, WR, WR, TE, K, DEF, BN, BN, BN, BN, BN.
Kazdopadne bych tohle vyresil co nejdriv, protoze sezona se blizi...