Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
SErgei
|
Předmět příspěvku: Re: Draft týmů pro turnaj Napsal: pon 09. bře 2009 16:05:55 |
|
Registrován: pon 05. led 2009 19:06:05 Příspěvky: 262 Bydliště: Přelouč
|
fajn já sem hrál celej turnaj za Cards který měli taky 4-3 a hrál sem s nima 3-4 sice sem nepostoupil ale zase tak tragický to nebylo aby se s tim nedalo hrát...
|
|
Orli
|
Předmět příspěvku: Re: Draft týmů pro turnaj Napsal: pon 09. bře 2009 16:20:19 |
|
Registrován: ned 23. lis 2008 0:52:03 Příspěvky: 938 Bydliště: Nová Dedina SK
|
hrát sa s tym dá, ale urcite si spomenies na jednu vec z toho zapasu ked som hral proti tebe, teda aspon mne sa tak zda, ze som ta udolal nie pasom ale rushom, lebo som sa spoliehal ze tvoja DL zlozena z pass rusherov pusti moj rush..a tak to skutocne myslim i bolo, Barber dal okolo 100 YD ...
btw, preco teda chybas ty hrac s tak dobrym utokom a hlavne pasovou hrou vo Wild Carde? nebude to pre onu spominanu defense cardinalov?
|
Nahoru |
|
|
flanky
|
Předmět příspěvku: Re: Draft týmů pro turnaj Napsal: pon 09. bře 2009 18:37:47 |
|
Registrován: úte 23. zář 2008 12:28:40 Příspěvky: 1133 Bydliště: Brno
|
Ja jsem priklad za vsechny, Packers maji 4-3 a ja s nima konstantne hraju 3-4. Maji tam uplne na@$*%#^*#%@ druhyho ILB, ale nemam s tim problem...
Nahoru |
|
|