Waynes - toto mi vcelku vyslo, priemerny CB , prve sezony horel.
Kendricks - vyslo presne
Hunter - tu som to trochu podcenil v zmysle ze uplnu elitu som necakal, aj ked som si nechal otvorene dvere ze moze byt super, to s tou postavou som neviem kde hulil.
Clemmings - tu to eodhadlo vela ludi - nic z neho nebolo
Diggs - spravne
mitch píše:
Zhodnotenie draftu, upozornujem ze je to vysoko subjektivne zalozene primarne na videach ktore su dostupne a na statistikach:
1.Trae Waynes -u tohto receivera nevidim prvokolove skillsky, nie je ani najlepsi CB z tejto class, tie jeho tri picky dva z nich boli stastne, videa ktore som videl, specialne baylor game tak tam to vypadalo na pruser a podla statistik umoznil velmi vela jardov na kratke a stredne prihravky. Za mna C- a nie je to F iba z dovodu ze v prvom kole som ziadne super alterbativy nevidel. Za mna je toto projekt a nie hrac co bude buduci rok starter.
2.Eric Kendricks - z celej MLB class som vyslovene chcel tohto hraca ako jedineho schopneho hrat aj coverage a zaroven velmi solidny proti behu zaroven nemalo by to byt take to tupelo, tato pozicia je aj o dirigovani celej obrany. Za mna absolutna spokojnost s druhym kolom a hodnotenie A+. Netvrdim ze je to druhy Kuechly ale treba brat ohlad na moznosti ake sme v druhom koole mohli ziskat.
3.Danielle Hunter - typicky projekt to znemane ma atleticke schopnosti byt super na tejto pozicii ale potrebuje vyvoj koucing a techniku aby sa z neho stal kvalitny DE. Projekty su fajn za dvoch predpokladov a to je za ich vies vyvinut co vikings nikdy moc neslo a ze takychto projketov nemas pomaly cely draft. Navyse ma podla mna malu postavu na nfl. Tu sme mali brat niekoho s jasnymi schopnostami startovat na v ofenizvnej lajne. Za mna C+.
4.T.J. Clemmings - po zhliadnuti videi po drafte si uz nemyslim ze toto je az tak moc projekt a ma blizsie k startu nez by sa zdalo. tym nemyslim ze bude startovat buduci rok to urcite nebude. Je velky velmi silny a zaroven solidne mobilny. Na run block vyborny u pass rushingu to bude potrebne este pracovat na technike hlavne aby dokazal dlhsie udrzat tlak u speed rusherov. Ale ma potencial nahradit Loadholta a byt lepsi ako Loadholt. Za mna tento draft je B+.
5a. Pruitt - tento pick ma extra moc nezaujal ale zaroven som ho videl asi najmenej zo spominanych. moje negativne hodnotenie bude vyplyvat z titulu ze sme tu uz definitivne mlai brat OG. Hodnotenie C.
5b. Stefon Diggs - netusil som co je to zac ale velmi husty slot receiver, extremne rychly, toto moze byt okamzity starter a preto davam hodnotenie A-.
Tie dalsie kola uz nehodnotim. Celkovo mam z draftu mierne pozitivny pocit. Honotenie B.