Predmet: CZNFL Fantasy '16Sada píše:
bonito píše:
Sada píše:
Draftuju poslední a ještě nejspíš nestíhám termín, to se mi líbí
koniec kola je spolu s úvodom jedna z najlepších možností...
načo bolo týždeň hlasovanie keď sa nevyjadríš? Pochop že ja si dátum nehodím od brucha ale prispôsobujem ho vám podľa toho čo mi napíšete pod hlasovaním. Hlasoval si vôbec?
Jasně, že jsem hlasoval. Pro termín 2-5.9.2016, kterej vyhrál v prvním hlasování 6 ku 4. A vzhledem k tomu, že ve druhým hlasování čtyři lidi hlasovali pro termín 28.08.2016 a čtyři lidi pro 4. nebo 5.9 + jeden hlasoval, že mu je to jedno a další už druhý hlasování ani nezaregistroval, tak se mohlo draftovat v termínu 4.-5.9.
máš klamné info,
prvé hlasovanie síce v tabuľke vyhrali 6:4 termíny 2-5.9. lenže dole v názoroch ktoré som od vás chcel traja hlasovali pre tento termín ale dali hlas aj prvému ktorý im vyhovoval tiež čiže keď odpočítaš tieto tri hlasy ktoré sú rovné pre oba termíny tak je to zrazu 3:4. Padol dokonca názor že piatok a sobota určite nie, ktoré som vám teda pred druhým hlasovaním rovno vyhodil. Naviac jediný kto mi napísal že nebude môcť a kedy bol DAVE a to zrovna na termíny 2-5.9. čiže ďalšie mínus tomuto termínu... výsledok 3 môžu kedykoľvek 4 hlasovali za 26-29.8., 3.hlasovali za 2-5.9., a jeden nemôže 2-5.9.
Výsledok 7mim vyhovoval 26.-29.8., 6tim vyhovoval 2-5.9. jeden nemohol 2-5.9.
do druhého kola som vám dal teda len nedele a pondelky s tým že ok máte tam aj 4.9. a 5.9. ktoré mali o hlas menej zato že to bolo vyrovnané, druhé hlasovanie skončilo včera o 20:00 a stav bol:
4 hlasy pre 28.8.
2 hlasy pre 5.9.
1 hlas pre 4.9.
1 hlas všetko vyhovuje
hlasovalo teda 8 ľudí čo nieje nič moc ale je to zrkadlom vašej aktivity... čiže spravodlivo vyhralo 28.8. Viac na túto tému nediskutujem. Od budúceho roka určí dátum hitman a vy nebudete mať inú možnosť ako sa prispôsobiť.