Uz sa nam to blizi. V tomto momente netusim koho zobereme v prvom kole je to dost zahada. Prve kolo teda top talent je podla mna slaby , nevidim tam take vyrazne talenty. V dalsich kolach je ale kvalita hodne vysoka a tam sa bude vyhravat draft.
V prvom kole bude mat tim dilemu ci brat need (QB, LB) alebo BPA. Problem je ze ani v jednej variante nevidim hraca co by tam bol este na 8.pozicii a ktory by sa mi vyrazne pacil. Ak pojdeme po QB tak ako jasna prva volba je u mna Bortles , toho by som bral aj pri BPA postupe v pripade ze by bol prec Mack, Watkins a Evans (toto nebude popularny vyrok ale stojim si za nim
. Teddy aj manziel su hraci s velkymi otaznikmi, mozu to dat alebo nemusia. Osobne si u oboch myslim ze lepsie ako priemerni nebudu ale uspech uplne nevylucujem. Ako sa ale k tomu postavit ak bortles bude pres a jeden z tychto dvoch alebo obaja budu este volni? Tak to je otazka, ja osobne by som do toho gamblu siel pretoze toto je kurevsky klucova pozicia a zaroven hraci na inych poziciach ktore potrebujeme ma nejak extra nezaujali. Konkretne Barr, Mosley (toto mozno este nie je zly draft ale nebude spicka, dobre ale riadi obranu a nie je v nicom slaby), Dennard, Gilbert, Clinton.
Takze u mna optimalny postup na 8.picku 1.Evans 2.Watkins (ano rozhodne WR top class davam hodne vysoko tento rok) 3. Bortles 4.Mack 5.Bridgewater 6.Manziel
Inak mozno to je len moj pocit ale spielman je znamy vytvaranim kdejakych smokescreenov a falosnych indicii a pride mi ze z tych vyrokov a testovani bridgewatera, bortlesa by to mohol byt smokescreen pre draft manziela. Len mam z toho taky pocit ale mozno je to uplne blbost.