Slavek J píše:
Buffalo Bill: Ahoj. Jasně. Každý fanoušek našeho nešťastného, opomíjeného a opovrhovaného týmu je tu vítán. To jsme moc rádi, že máme dalšího kolegu. Já teď připravuji stránky Buffalo Bills, takže budeme moc rádi, pokud budeš pravidelným návštěvníkem i tam. Ale pochopitelně budu přispívat i sem. Prostě teď se věnuju víc té práci na stránkách. Už nejsem nejmladší, takže jsem trochu štrejchnutej IT negramotností. Co ty? Jak dlouho Bills fandíš? Proč zrovna Bills? Umíš to s počítačema? My s Buffalem, který sem také chodí, jsme docela laikové. Občas se tu bavíme taky o Sabres, protože jsou to naše oblíbené týmy v NHL. Máš možnost sledovat přímé přenosy z NFL? Zítra hrajeme s Delfínama - jak to tipuješ?
Slavek J: Ahoj. Bills som začal fandiť až tento rok. Po pričuchnutí k americkému futbalu a hlavne po jeho pochopení som sa dal na fandenie Seattlu (bol som tu pod nickom Seahawk79). Seahawks sú posledné roky v kurze a ašpirujú na Super Bowl, čo bolo samozrejme lákadlom aj pre mňa. Svojho času sme boli v krátkom kontakte a ja som odcenil tvoj prístup a fandenie
Čítal som pravidelne vašu debatu s Buffalom a začal som si aj po svojej vlastnej osi všímať Bills na nete, zháňať informácie, fotky, históriu a tento klub mi nejak prirástol k srdcu. Kámoš, ktorý fandí Colts mi povedal, že som asi na hlavu, ak chcem fandiť Buffalu, ale ono to bolo silnejšie než ja
Takže po dlhom váhaní som sa včera rozhodol zapojiť a je mi jedno čo si kto o tom myslí!
V počítačoch sa trošku vyznám, ale v globále som aj ja laik
Priame prenosy z NFL mám možnosť sledovať, ale času je už pomenej. Futbal ide v noci a keďže mám komp v spálni a spí tu s nami aj moja malá dcérka tak to radšej neriskujem. Ale nahrávam si všetky zápasy ktoré dávajú na Sport1,2 a v práci počumím aj na nejaký ten live stream (ale keďže robím v nemocnici na urgente, tak tiež tam toho času moc neni).
S Dolphins hráme síce doma, ale chlapci z floridy to vedia aj na snehu, takže ťažko povedať. Každopádne šancu na výhru máme vždy a vieme podať aj naozaj dobrý výkon, takže s troškou povestného šťastia by sme to kľudne mohli zvládnuť. Aj keď ani v prípade že prehráme sa nič nedeje... sezóna je off. Už sa teším na draft
Sabres sú v pohode, Ryan Miller je jeden z mojích najobľúbenejších brankárov
Gólmani sú moja srdcovka, sám som svojho času chytal či už v hokeji alebo hokejbale.
Na tvoju stránku o Bills sa veľmi teším (už sa popravde neviem dočkať!!!!!!!) a budem jej hrdo robiť reklamu kde sa len bude dať!!!
Takže to je v skratke asi tak všetko. Teším sa na spoločné fandenie a rád podebatím tu, alebo na novej stránke vždy, keď budem mať trošku voľného času. S pozdravom Joži!