Právě je pon 04. pro 2023 13:26:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 259 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: NFL v televizi (DISKUSE)
PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 11:12:32 

hop píše:
Jen to s tím opakováním pravidel moc nepřehánějte, to by jste je totiž mohli říkat každej přenos, protože pokaždý se může dívat hodně nováčků...

Nesouhlas Hope... tohle se musi brat jako osveta, prece jenom sledovanost tohoto sportu je tak totalne okrajova ze je treba delat cokoli co jeho sledovanosti pomuze... Takze je treba do lidi busit a busit pravidla a to co nejjednodussim zpusobem a pekne pomalu a opakovat a opakovat... Ty prenosy enmaji slouzit jenom nam co do toho tak nejak vidime a i kdyz takovy komentar nepotrebuju tak chapu jeho nutnost a pokud 5-10x za vecer bude vysvetlena pekne polopate nejak cast pavidel, nejlepe odkazujici na prave probehnuvsi play tak my to vydrzime a spouste dalsich lidi to prida na atraktivnosti...

PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 12:39:54 

Upřímně nevěřím, že člověk, který zapne náhodou televizi zrovna v době NFL zápasu se na to bude koukat i kdyby se tam ty pravidla vysvětlovali. Lidi, kteří se o am. fotbal budou chtít zajímat, se o něj zajímat budou.

PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 12:58:50 

No fotbal není sport na první pohled. Já jsem taky viděl poprvé fotbal náhodně právě na galaxii, když to vysílali první sezonou a absolutně mě to nezaujalo. Jako asi každýmu mi přišlo, že se tam vůbec nic neděje. Ale říkal jsem si, že když je to v té Americe nejpopulárnější sport, tak na tom sakra musí něco být a rozhodl jsem se, že na to příjdu:-) A už asi po třech zápasech jsem tomu přišel na chut. Taky díky tomu, že H. a B. ty pravidla vysvětlovali a mluvili zasvěceně. Kdybych viděl NFl prvně na Sport 1, tak nevím nevím...

PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 13:04:01 

Ivo píše:
Kdybych viděl NFl prvně na Sport 1, tak nevím nevím...

To jo. U toho si i člověk, který vidí fotbal prvně připadá, že tomu rozumí víc než komentátoři :D

PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 14:01:36 

Nevíte někdo, kdo to komentuje? To sebrali nějáký náhodný komentátory z regionálního rádia a řekli jim, ať si něco o AF přečtou, že budou komentovat? Nebo to jsou lidi, kteří AF hrají v české lize?

Look up! Get up! And don't ever give up!

PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 15:03:37 

flanky píše:
Nevíte někdo, kdo to komentuje? To sebrali nějáký náhodný komentátory z regionálního rádia a řekli jim, ať si něco o AF přečtou, že budou komentovat? Nebo to jsou lidi, kteří AF hrají v české lize?

Bohužel je to Standa Jantoš (řikam bohužel protože "life" je to supr chlap) a to druhy jemno si nepamatuju, ale na konci se loučej od mikraku celymmy jmeny...

PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 15:06:44 

Frostys píše:
Upřímně nevěřím, že člověk, který zapne náhodou televizi zrovna v době NFL zápasu se na to bude koukat i kdyby se tam ty pravidla vysvětlovali. Lidi, kteří se o am. fotbal budou chtít zajímat, se o něj zajímat budou.

No vidis a presne takhle jsem se da se rict dostal k fotbalu (a jak vidim nejsem sam viz. Ivo). Nelibilo se mi to protoze sem tomu nerozumel, respektive libilo ale nebavilo, a jakmile jsem se pred nekolika lety na finale ČLAF dostal k letaku se strucnymi pravidly tak ta hra u me 1000x stoupla... Takze vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat :!: :!: :!:

PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 16:48:04 

Gilth píše:
Frostys píše:

No vidis a presne takhle jsem se da se rict dostal k fotbalu (a jak vidim nejsem sam viz. Ivo). Nelibilo se mi to protoze sem tomu nerozumel, respektive libilo ale nebavilo, a jakmile jsem se pred nekolika lety na finale ČLAF dostal k letaku se strucnymi pravidly tak ta hra u me 1000x stoupla... Takze vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat :!: :!: :!:

To si zas nemyslím, že je nejlepší cesta. Ideální by bylo najít vhodný kompromis mezi vysíláním "pro nováčky" a pro lidi co již fotbal nějakou dobu sledují. Já jsem sice odkojenej z amerických přenosů, ale ze začátku sem nevěděl, která bije a hrozně zajímali právě ty pokročilejší výrazy, to byl taky pro mě důvod si ty informace sám najít a ponořit se do fotbalu hloub. A určitě je to i pro nováčky atraktivní, když ve vysílání zaslechnou nějákou informaci pro lidi, kteří jsou znalí věci. Podle mě stačí říct základy, zbytek pochopí nebo si sám vyhledá, pokud ho ta hra zaujme. Před 4 roky jsem byl taky fotbalem nepolíbený a když jsem poprvé zapínal Superstar Mode v Maddenu, tak sem si myslel, že "ten co hází" je Center.

Co se Jantoše týče, tak jak je rychlej na hřišti, tak je stejně špatnej komentátor. Doufám, že až sekne s kariéru, tak si nezvolí jako práci komentování NFL.

Look up! Get up! And don't ever give up!

PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 17:23:29 

Jen tak všeobecně k tomu jak kdo se dostal k footballu (myslím, že v nějakém hodně dlouhém vlákně by se to tu našlo, protože už jsme to tu psali...)....
Já jsem měl tu smůlu nebo štěstí, že jsem se o americký fotbal začal zajímat někdy v roce 1991/1992 - v televizi se nedalo vidět nic (satelit jsem ještě neměl, internet tady vůbec neexistoval...) - takže všechno jsem se naučil z pár článků ve Stadionu a hlavně z těch tisíců kartiček... pár let jsem si vše dával dohromady... ;) - no a dnes - kdo chce něco vědět o americkém fotbalu si vleze na net a během dvou dní ví skoro všechno... a pokud má čas na to koukat, tak si na ESPN nebo s Gamepassem sakra přijde na své... Jo a v něděli asi taky mrknu na nova Sport, ať vidím jak to Tyraelovi jde... ostatně v keeperu proti němu budu hrát fantasy - viď Inferno Fallen Demons... :lol: ;)

Obrázek

PříspěvekNapsal: stř 15. zář 2010 17:56:22 

Kolega je na pracovni ceste a v nedeli odpoledne se ma vracet snad na to nebudu v nedeli sam :-)

Jinak se pokusime najit nejakou stredni cestu mezi komentovanim pro "novacky" a "odborniky". :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 259 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina