Gilth píše:
Frostys píše:
Upřímně nevěřím, že člověk, který zapne náhodou televizi zrovna v době NFL zápasu se na to bude koukat i kdyby se tam ty pravidla vysvětlovali. Lidi, kteří se o am. fotbal budou chtít zajímat, se o něj zajímat budou.
No vidis a presne takhle jsem se da se rict dostal k fotbalu (a jak vidim nejsem sam viz. Ivo). Nelibilo se mi to protoze sem tomu nerozumel, respektive libilo ale nebavilo, a jakmile jsem se pred nekolika lety na finale ČLAF dostal k letaku se strucnymi pravidly tak ta hra u me 1000x stoupla... Takze vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat
To si zas nemyslím, že je nejlepší cesta. Ideální by bylo najít vhodný kompromis mezi vysíláním "pro nováčky" a pro lidi co již fotbal nějakou dobu sledují. Já jsem sice odkojenej z amerických přenosů, ale ze začátku sem nevěděl, která bije a hrozně zajímali právě ty pokročilejší výrazy, to byl taky pro mě důvod si ty informace sám najít a ponořit se do fotbalu hloub. A určitě je to i pro nováčky atraktivní, když ve vysílání zaslechnou nějákou informaci pro lidi, kteří jsou znalí věci. Podle mě stačí říct základy, zbytek pochopí nebo si sám vyhledá, pokud ho ta hra zaujme. Před 4 roky jsem byl taky fotbalem nepolíbený a když jsem poprvé zapínal Superstar Mode v Maddenu, tak sem si myslel, že "ten co hází" je Center.
Co se Jantoše týče, tak jak je rychlej na hřišti, tak je stejně špatnej komentátor. Doufám, že až sekne s kariéru, tak si nezvolí jako práci komentování NFL.