Slavek J píše:
Buffalo Bill: Fakt vtipný. Obávám se, že se žádný hráč nebude jmenovat jako já. Slovenština nám, teď mluvím i za Buffala, vůbec nevadí. Já jsem ještě federální, takže nevnímám ani žádný rozdíl. Přečtu slovenskou knížku a za chvíli už ani nevím, jestli byla česky nebo slovenky. Je pár slov co neznám, ale to platí i pro češtinu. Pochopitelně mám na kabelovce všechny slovenské programy a dívám se na anglickou ligu na TV Slovak Sport. Takže v pohodě.
Jo, jo, letošní sezóna už je off. Pár věcí se ale povedlo a i když výsledky na papíře lepší nejsou, herní projev se zlepšil výrazně. Hlavně v obraně. Noví kluci se jeví dobře - hlavně Kiko Alonso. Je vidět že to našemu novému GM pálí a postaví výborný tým. Marroneho je mi trochu líto. Myslím, že to je dobrý trenér a doufám, že vydrží nejméně ty tři roky, co má kontrakt. Objevily se už názory, že by měl vypadnout - hlavně kvůli Hackettovi. Ofenzívní koordinátor ty výsledky moc nemá, ale protože to toho nevidím
Oni to každému fandovi spravia s jeho menom. Je to taká milá Vianočná pozornosť!
Ja som tiež federálny a českých knižiek mám doma viac než slovenských! A ešte aj český dabing na väčšine filmov je oveľa lepší... napr. pána Filipovského nedokážeme nahradiť!!!
Tiež mám ten pocit, že sa v Buffale blýska na lepšie časy! GM dúfam čo najlepšie využie draft a offseason a v sezóne 2014 už nebudeme výsledkovo podpriemer.