No a když mě to tak jde...
a hlavně když na to výjimečně dnes mám čas, "sfouknu" i QB Top Ten za Week 12. Tím spíše, že mě to tentokrát nezkreslí čtvrteční zápasy...
1. (1.) Kurt Warner - proti Giants dřel a rozhodně nezklamal. Akorát dobré drivy je nutné končit touchdownem... fakt je, že z obou jeho turnoverů udělali Giants Td...
2. (2.) Drew Brees - dnes v noci se ukázal jako jediný a opravdový pán Superdomu... přes 300 yardů a 4 Td (navíc 2 z toho po 70 yardech...). Atak yardového sezóního rekordu Dana Marina dostává reálné obrysy, ale vydržet do konce bude těžké, moc těžké. Klíčový zápas přijde už teď proti Tampa Bay...
3. (3.) Eli Manning - proti Cardinals zahrál v "Superbowlové" formě, dobře se vyrovnává s problémy okolo Plaxico Burresse...
4. (4.) Philip Rivers - tantokrát se vyvaroval vetších chyb, vede QB stats v počtu Td a hodnotě rating. Co je to ale platné, když Chargers nevítězí - playoffs se už hodně vzdaluje
5. (x) Brett Favre - s ním je to jak na houpačce... - tentokrát je ovšem nahoře a bude se tu chtít udržet co nejdéle. Proti Pats a teď naposledy proti Titans to byl starý dobrý Brett...
6. (6.) Matt Ryan - co se týče Td pasů tak tentokrát vyšel naprázdno..., každopádně jím vedený útok vyprodukoval 45 bodů a to je do QB Top ten to nejlepší možné doporučení
7. (5.) Jason Campbell - vítězství v Seattlu je pozitivní, ovšem výkon jako proti Seahawks by na Giants nestačil...
8. (x) Tony Romo - leader Cowboys je zpátky ve hře (a v QB Top ten, odkud ostatně vypadl jen kvůli zranění a tomu že kvůli němu několik zápasů vynechal), ve spojení s T.O. bude bojovat o playoffs do poslední chvíle, kdy to ještě půjde
9. (9.) Kerry Collins - tři čtvrtiny zápasu proti Jets se mu nedařilo vůbec nic, zlepšení přišlo už příliš pozdě. Při slabší hře RB je to on, kdo bude muset zabrat a nezkazit Titans nejlepší sezónu v historii klubu.
10. (8.) Aaron Rodgers - proti Saints měl lepší chvíle (2 passing a 1 rushing TD) a ty horší (3 int v krátkém sledu za sebou), což potvrzuje, že vyrovnanost výkonosti není jeho nejsilnější stránka...
Z QB Top ten vypadli Jay Cutler a Donovan McNabb. Bez určení pořadí je v těsném závěsu tahle trojice - Matt Cassel, Jay Cutler a Peyton Manning.
Tentokrát se zeptám přímo. Je tam Brett Favre takhle vysoko podle vás oprávněně nebo jsem mu "fandil" až moc
Díky za odpověď