PavelBa píše:
A to zas já je rád mám
... Frerrota třeba proto, že mi podepsal kartičky... a Favra proto, že je to prostě Brett...jak jsem tu psal v chatu...Vikings by měli Bretta na rok, dva vzít a zároveń za rok draftovat nějakého pořádného college QB...třeba Tebowa...ale to se Ti flanky asi také nelíbí...
Tebow je jen somrak co tezi ze systemu Floridy. Kdyz se podivas, tak ho pouzivaji jako Obrneny vuz co obcas vystreli z dela. V passova hra neni to co by Vikes potrebovali. Ten kluk treba muze mit milion titulu v NCAA a klidne plnou skrin Heisman Trophy, ale v prvnim kole nepujde. Podobny pripad napr. Colt Brennan, ten prekonal snad vsechny passove rekordy NCAA, ale nakonce ho draftovali az v 6tem kole a zahriva lavicku ve Washingtonu.
Citace:
no ale to je zase scrambler ten tebow podla mna, tam by trebalo skor niekoho so silnymi ramenami, aby pridal do ofenzívy vikings nove moznosti...takto je stale primarne tlak na lajnu...napr. v dalsom drafte bude McCoy z texasu, co je velmi kvalitny QB
Co se McCoye tyce, tak ten by mohl neco dokazat. Ale jako vetsina QB z UT, tak patri mezi hodne behave QB, ikdyz mu to asi ze vsech Longhorns v historii nejlip hazi. Neni to podle me Passer, ktery je v NFL potreba. NFL je naprosto odlisna od NCAA, tam si QB behaji dostavaji Trofeje a Oceneni, a casto v NFL propadnou. Taky se mi zda, ze Colt je obcas podava nevyrovnane vykony. Pokud se dostane do NFL, jakoze se tam s velkou pravdepodobnosti dostane, tak by potreboval jeste minalne rok "na dozrani" za nekterym veteranem.
Jinak si zaznamenejte jmena Rusty Smith z Florida Atlantic, Jimmy Clausen z Notre Dame a samozrejme muj oblibenec Sam Bradford
Tyhle tri radim vysse jak nejakeho Tebowa...