No, já si myslím, že fanoušci Bills si tým v Buffalu sami zasloužili. Já si ale VUBEC nedělám legraci, když tu při plným vědomí píšu, že Bills mají nejlepší fanoušky v NFL. Samozřejmě je věrnost objektivně nekvantifikovatelná a tudíž nepoměřitelná, ale třeba když jsem byl na jednom setkání s Georgem R.R. Martinem - to je spisovatel fantazy knížek, tak ten tam použil přirovnání: Některý knížky se mi povedou víc a některý míň, ale ti věrní fanoušci mi zůstávají, asi s nadějí na moje lepší výkony - jsou jako fanoušci fotbalovýho klubu Buffalo Bills.
Hele o hokeji já vím strašně málo, to bys mě úplně převálcoval. V hokeji se spíš spoléhám na to, že budeš zasvěcené zprávy ty poskytovat mně. Moje osobní kariéra hokejisty skončila ještě začátkem 80tých let, to jsem rok na vojně hrál na Slovensku za VTJ Topolčany. Jenže: pár zranění, do toho nějaká holka, občas rvačka, šlo to dost rychle. Ale k tvý úvaze: řekl bych, že v některých městech na severu USA je hokej hodně populární, i když s fotbalem se měřit nemůže, většinou ani s basketem a baseballem. Výjimka je určitě Detroit - ten je určitě hodně hokejovej. Na sezónu se ale docela těším.
_________________ Go!Go!Buffalo!
|